Otazka do plena...
Mam dost velke gyn problemy a moj partner je uzasny.. Stale sa sa snazi byt vtedy pri mne, "obskakuje ma", pivo s kamosmi vymeni za spolocnost ufnukanej drahej. S usmevom mi trvdi, ze to spravi kazdy chlap .Ja sa chcem len spytat... je to ozaj pravda, ze nam to takto ulahcujete, ale mam byt ozaj vdacna za toho svojho?
Muzi a kramy ;-)
/"drobcek/"??
to ze mojho priatela volam drobcek, tym nenarazam na nic...len jeho najoblubenejsia mineralka je drobcek...ale to je zbytocne vysvetlovanie
No mne by obskakovanie išlo parádne na nervy...Asi by som to nevydržala. A keby chlap odo mňa prijal označenie "drobček", tak sorry, takého nechcem...
Ahoj mala by si si to veľmi vážiť, pretože väčšinou chlaputeká preč z domu. Tvrdí že s podráždenou sa doma nedá žiť.
JA by som práveže potrebovala byť vtedy sama, no vtedy ostávam nervózna a ja neviem sama čo mi je no všetko mi vadí.
Nakoniec môj sa zoberie a potom sa väčšinou ešte nerozprávame niekoľko dní, nakoľko ja som podráždená a do neho rýpem.
Preto by som ti chcela povedať, neškrab si to a váž si to čo doma máš. Je to priateľ v dobrom aj v zlom.
Tak tomu som ozaj rada. Ale aj tak mi pride obcas divne, ze sa vie chlap takto obetovat :-P
No to akoby som čítala moju situáciu...mala som veľké gyn problémy a moj drobček mi bol vtedy neskutočnou oporou :) tak si myslím, že každý chlap ak miluje svoju partnerku tak sa jej to pokúša uľahčiť :)
mozno je len taky submisivny typek a vyhovuje mu to.normalnemu muzovi uplakana zena ide po 2 dnoch na nervy