Ahojte baby, prosim vas o radu. Bola som u gynekologicky a zistila som, ze nemam dostatocnu iminitu v posve a aj nieco s kvasinkami, cize trapi ma vytok, kvoli ktoremu nemozem ani vyjst z domu bez intimky... vyskusala som uz asi 6 druhov liekov,no nic nepomoha. Nema niektora z vas osvedcenu metodu, ako sa toho zbavit? Nejaky osvedceny liek alebo nieco take... diky moc
Pômože už konečne niekto? :o(
to, ze mas narusenu imunitu v pošve,može byť aj sprievodny znak, nejakeho zapalu o ktorom nevies,ak sa Ti to opakuje aj napriek prelieceniu liekmi. Ja som to mala 10 rokov a tiez som brala vsetko mozne a nakoniec mi vytiahli 2 mrtve zuby s nalezom a preslo to a odvtedy mam pokoj s kvasinkami a tiez som skusala vsetko mozne, probiotika, gyntimi, intimne mydla, bylinky a ine. Pricina vsak bola uplne inde, daj si vysetrit krv. Ja som mala sttale mierne zvysenu sedimentaciu a nikto nevedel preco, az ked mi urobili rtg zubov vtedy mi zistili, ze tam mam vacok, zuby sli von a mam pokoj.
Nuž podľa mňa treba skúsiť niečo prírodné. Toto je dobrá stránka: slnieckova.sk a keď napíšeš aký máš problém, p. Herzáň ti určite rád poradí a niečo odporučí.(súkromne) Treba skúsiť aj alternatívu, keď lieky nezaberajú.
Treba do seba pchat probiotika. Oralne aj vaginalne. Hlavne acidophilus.
ahoj aj mna to trapilo,ja uz tym liekom od doktorov neverim,vyskusaj probiotika gyntima,mne to pomohlo,kupis v lekarni astoja okolo 200sk.