boli ma na lavej strane pod brusnicou uz asi 4 dni vkuse je to zrejme slezina nevime co to moze byt mate s tym pls niekto skusenosti ??
slezina
Mariaj,mama zároveň može mať aj oslabený žalúdok, problémy možu byť aj ďalších podriadených orgánoch z hľadiska čínskej medicíny- pankrease, tenkom čreve, slinných žľazách...
O tomto by určite vedel napísať viac prispievateľ pán Janík.
Slezine prospieva šalvia, praslička, slez,divozel,Melta,brusnicová šťava, pšeno, tekvica, karfiol.Človek sa má vyvarovať nadmernej starostlivosti- nerozoberať problémy donekonečna, nestrachovať sa- oslabuje to slezinu..
KATALINA,prosim Ta,Tie lepkave sliny su iba pri slezine?Moja mama ma nejake zdravotne potiaze,a okrem ineho tvrdi,ze sa jej stale zlepuju pery.Mohlo by to byt teda od sleziny?
O slezine- silné oslabenie sleziny može vyústiť až k nadúvaniu, bolestiam na ľavej strane rebrového oblúka.Oslabenie sleziny sa prejavuje aj zvýšenou chuťou na sladké potraviny. Môžu sa objaviť mäkké opuchy, silné zahlienenie organizmu, bezvládnosť končatín- oslabené šľachy či hnačky. Slezina je obzvlášť citlivá na vlhkosť a reaguje pocitmi ťažoby v hlave, plnosti v žalúdku a bruchu alebo lepkavými slinami.V prípade oslabenia sleziny stačí malý úder a na tele sa tvoria modriny.