uz nemam chut chudnut

Príspevok v téme: uz nemam chut chudnut
karoliiinka

pri mojej vyske 180 cm vazim 73 kg a vacsinu tuku mam na bruchu, co je tan najnebezpecnejsi tuk, pretoze ako iste viete najviac zatazuje srdce a kedze to nemam v poriadku, rozhodla som sa chudnut...schudla som sice 2 kila ale dalej to uz vobec nejde...tu ide o zdravie nie o krasu...prosim poradte mi ako to mam este skusit??

...

tak potom karoliinka ta caka boj na dlhe trate, tak ako pise ceresnička.
rozumnou stravou a cvičením určite dosiahneš výsledok.

ceresnickac

karolinka neboj sa vsetko pojde ked sa chce..len musis mat velmi vela trpezlivosti...ja som zacinala na vahe 73,5 a mala som pas 78 a boky 94 cm a teraz som nieco schudla a mam pas 73 a boky 88...teraz mi vaha kolise medzi 68,5 -69 ale nevzdavam to...treba si len zaviest urcite pravidla...a podla mojh nazoru ziadne obmedzovania..ked mas chut na sladke tak si daj!zaradis do toho este aj pohyb...stacia aj dlhe prechadzky a uvidis ze sa budes hnued citit lepsie.a necakaj na vysledok hned zajtra ale uvidis tak za mesiac...a radsej sa meraj ako vaz...uvidis vsetko pojde =)aj mne sa to chudnutie zdalo nemozne..a vidim ze to ide..niekedy mi vaha stoji aj 2 tyzdne ale nevzdala som to a som rada..

drzim palce!

...

a kolkože máš toho tuku na bruchu? môžeš sa odmerať a povedať mi obvod pásu?

pri 180cm a 73 kilo toho "musí byť strááášne veľa"

karoliiinka

ved to som aj robila..inak by som neschudla..ale ja to nevydrzim..teda s tym jedlom ano, nejem nic nezdrave..okrem toho teraz som az na tyzden vypisana..doma lezat v posteli..no ja sa uz tesim o tyzden ze to zas naberem spat...nech sa snazim ako sa snazim zrejme ma na tom podiel aj metabolizmus ci ano?

jajka001_

karolinka, trpezlivost, pri normalnom chudnuti schudnes tak 2-3 kg za mesiac a je to lepsie ako chudnut rychlo. treba uplne zmenit stravovanie, a pridat pravidelny denny pohyb aspon dve hodinky. ak nemas cas,staci aj polhodinka, hlavne ze nieco robis. nevzdavaj to. prestan jest mucne jedla,vyprazane, sladkosti, udeniny, salamy. pi vela cistej vody, aspon dva litre denne, nepi sladene malinovky. kavu max. jednu denne, radsej cierny caj. zacni jest vela zeleniny a ryze,strukoviny, pecivo len tmave, ovocie. ked schudnes na optimalnu vahu, sem tam si kludne daj aj nieco z "nepovolenych " jedal, nic sa nestane. treba zmenit zivotny styl.