srdce

house

Nemusi to byt srdce , moze to robit vegetativne nervstvo, clovek ma pocit ,ze je to srdce.Ak to mate, tak si chytte aj pulz ci sa meni ,ak je pravidelny, tak je
to len vegetativne nervstvo, ja to mam tiez obcas, je to velmi neprijemne, ale ked si pritom zistujem pulz ide ako hodinky.Najlepsie by ukazalo EKG.

ayurvedsky maser

Pokial mate pichanie a bolesti v oblasti srdca, tak by bolo dobre to zoskenovat. Moze sa jednat o zapal srdcoveho svalu sposobeny nejakou skupinou streptokoka, alebo popr. staphylokoka. To vsak dokazem urcit az pri diagnostike a zaroven aj navrhnut ucinny sposob napravy. Milan Pravda

polinia

ahoj..a gynekolog ti nato čo vravel?????? máš aj nejaké problémy s tým šelesťom??? lebo mňa bolí a picgá srdce...a mám aj šelesť a prolaps a lekr vravel...že tie bolesti sú skôr od chrbtice,,,task neviem..a niekedy mám takú slabosť pri srdci.....
inak myslím si, že HAK by nemala mať vplyv na šelesty...skôr sa treba chrániť pred trombozou...ale skúps sa poradiť s gynekologom....on ti predpíše takú HAK...ktorá ti bude vyhovovať...dnes je HAK veľmi veľa druhov

petra23

caute ludia...vedel by mi niekto poradit ci existuje aj antikoncepcia ak mam na srdci selest??? myslim ze v dnesnej dobe by uz mala aj takato vec existovat nie