ahoj ja sa chcem opytat na hlien krčka maternice-teda denný vytok ženy..je to v normálne ak napr.prídem zo školy a mam na vonkaj.rodidlach biely vytok? aj na spodnom pradle? dosť to znepríjemnuje život..mam 21 a beriem hormonálnu antikonc.ale vytok som mala asi od prvej menštruacie..prosim baby nehanbite sa napiste mi..mne sa zda ze to mam jedina na svete.stale to riesim..tie baby čo maju minitangače ten vytok nemaju alebo čo?
žienky chvilka
baby ktore mate neustale vytok a ktory navyse aj zapacha mavate normalne pohl. styk abo sa mu radsej vyhybate kôli tomuto?
pouzivaj intimku!
Celý život ma trápi výtok a HAK som nikdy nebrala. myslela som si, že som takto na tom iba sama. Teraz viem, že nie.Riešim to intímkami, už si deň bez intímiek ani neviem predstaviť.
Pocas brania antikoncepcie zena neovuluje!
luckrecia fakt to má väčina žien, a pokiaľ nejde o výtok spojený s chorobou, tak buď rada.Môže to byť aj antikou.
Ja som tiež dlho nosila tangá, ale vratíla som sa ku klasike. Je mi teplejšie a skúšam takto predísť prenášaniu nečistoty a zápalom.
Ja používam intímne utierky-(zatiaľ naj Nivea a Carefree),vojdu do kabely a stačí minútka na wc-ku a je to oveľa lepšie a cítim sa príjemnejšie.
no presne Avantasia..tiez zo školy potrebujem rovno sprchu..a ked priatel tie z by riesil musim ist aspon sa oplachnut..pritom to nezapacha ani nič..ale je to neprimne
jej som rada že som neni sama..ale je to pre ženy dosť otravné
HLIEN JE UPLNE PRIRODZENY A POCAS CYKLU SA MENI PODLA TOHO, V KTOREJ FAZE CYKLU SA ZENA NACHADZA - KTORY DEN CYKLU MA. VAGINA NEMOZE BYT SUCHA. NIEKTORE MAJU VYTOKU VIAC, INE MENEJ. KED JE HO VIAC JE TO ASI LEPSIE HLAVNE KVOLI TOMU, ZE ZENA NEMA PROBLEM ZVLHNUT NAPR. PRI SEXE.
INAK JA SOM SA TIEZ DAKEDY CUDOVALA A ESTE AJ TERAZ SA NIEKEDY CUDUJEM, AKO MOZU TIE BABY STALE NOSIT TANGACE A PRITOM DO TOHTO FORA PISE DOST ZIEN ALEBO DIEVCAT, KTORE MAJU ZENSKE PROBLEMY.
INAK TANGACE SU SICE SEXY, ALE RADSEJ TREBA POZERAT NA ZDRAVIE. V ZIME VOBEC NEZAHREJU, PRETOZE MALO LATKY=ODHALENY ZADOK. OKREM TOHO SU DOST NEHYGIENICKE, KEDZE PRI BEZNOM POHYBE SA PRESUVA PASIK ZOZADU DOPREDU A STALE SA VRYVAJU DO TELA. GENITALIE SU V NICH UVAZNENE.
ja to mam tiez a neni to nic prijemne, chapem ta. ked idem napriklad po skole ku priatelovi a ma chut nieco poriesit, odmietam, lebo sa hanbim ze nie som cerstvo umyta.hoci to nie je moja chyba. hygienu dodrziavam, pouzivam intimne mydlo a pradlo si menim :) ale asi to bude tou antikoncepciou i u mna. najhorsie je to pocas ovulacie..
caw moja heh naboj ma to skoro kazda a aj ta co nosi tangace:)))...ten vytok mozes mat z antikoncepcie ale moze to byt aj obycajna ovulacia:)