Som chora???

Príspevok v téme: Som chora???
blackrose688

Poradte pls bo ja uz nwm co je to so mnou....Vzdy som bola ta najchudsua baba z triedy a kazdy mi zavidel moju postavu , no teraz som sa zacala prejedat , som 2 kg nad normou a strasne sa snazim schudnut lenze nemam vobec pevnu volu, som z toho zufala , par krat som skusala aj vracat , a ked sa nevyvraciam , ale drzim to neskutocne mnozstvo jedla v sebe taq z toho mam strasne vycitky svedomia a rezem si ruky...Je to strasne vobec newem co so mnou je...som xora , alebo nie??? pls poradte mi niekto

biasa

zacni pravidelne jedavat.rano:activia+suchare+zelenycaj,desiata jablko,obed:chude maso(kura napr.) s ryzou, vecera polievka.
najdi si nejaky konicek napr.tanec alebo posilku zapissa nanejaky kruzokto ti pomoze a privedie ta na ine myslienky

norbertina

mam zapal mocovych ciest,uz treti tyzden,uz som bola aj u doktora aj u gynekologa aj u obvodneho,uzivam uz tretie antibiotika a nic nezabera!prosim vas poradte mi co mam robit,hlavne ked mocim tak ma to strasne reze,ze az placem od bolesti.vopred dakujem.

:-) :-) smile

Zialbohu, chorá si. Pokúsanie sa vyvrátit jedlo, alebo rezanie sa nie je v poriadku. Mozes si tým trvalo poskodit zdravie. Rezanie je velľmi zlé a nebezpecné. moze sa ti stat že pri rezaní dostanes infekciu, alebo po niekolkých rokoch aj rakovinu koze. Prestan s tým co najrýchlejsie a prosím, nesnaz sa schudnút tým ze vyvrátis jedlo. To ti nepomoze. Len jedz striedmo, neprejedaj sa, obcas si dopraj, cvic, alebo tancuj, rob nieco co ta baví, zaujmi svoje myslenie niecím iným ako myslením na to ze som tucná a za to sa porezem a pod. Mysli pozitívne, smej sa....a ja viem, nepojde to lahko, ale pojde to ak sa budes snazit. tak bojuj a uvidíš - polepsí sa to.Ale pre isotu navstív pscyhologa, on ti pomoze.

sunie

cat, myslim ze to bude suvisiet s depresiou - niekto chudne a niekto ma bezdovodne navaly hladu a tym pribera, spytaj sa na to lekarky.

cat

Ahojte, mohli by ste mi poradit?
neviem,ale mam pocit,ze sa somnou nieco deje.
Chcem schudnut,ale zacala som sa prejedat, mam potom hrozne vycitky a slubujem si,ze na nasledujuci den budem jest malo,ale znova to urobim,znova sa prejem,aj ked nemam velmi chut a tak stale dookola, uz je to dost dlho co to robim. Okrem toho mavam depresie a ked sa prejedam,tak je to len horsie.Co mam robit? ja uz neviem.Len viem,ze chcem schudnut,a tej predstavy sa nevzdam.
Casto mam myslienky na samovrazdu a mam nutkanie si nieco urobit,nejak si ublizit...........

ShaulaThalit

Psychologičke možno najprv, ale vedzte, že psychológia poskytujú len rozhovory, konzultujú...PSYCHOTERAPIJU napr.
ja som hodiny presedela u psychologičky len s vnímaním, kedy prídem domov. Až potom som navštávila psychiatričku, dala mi lieky a bolo vybavené. Posielala ma už Xkrát liečiť, ale neišla som. Zostali mi na tele jazvy, a niekedy tak rozmýšľam, že som mala porozbíjať taniere, pohádzať ich o stenu zo zlosti a nenávisti, a pozerať sa na ryhy v stene, ako vo vlastnom tele...