poradte mi prosiim

Príspevok v téme: poradte mi prosiim
Lenička

mam problem, som zamilovana do muza o 15 rokov starsieho, je to cudzinec. Ja mam 23. Zoznamili sme sa v jednom disco bare, kde sme spolu kecali niekolko hodin ,potom sme si vymenili cisielka na mobil. Pytal sa ma, co robim na druhy den- to bola tusim sobota), a ja som si nebola vtedy celkom ista, tak som odmietla jeho pozvanie ist do restiky. No behom niektorych nasledujucich dni som nanho zacala mysliet viac a viac a nakoniec som uviazla v tejto situacii. Raz ked som isla do toho rovnakeho baru, vyzeralo to ze si ma prilis nepamata (bolo to asi tri tyzdne po tom), a dokonca bol s inou zenou, ale aj to ma nastvalo ze sa len zhovarali. Zacala som tam chodievat stale, kazdy tyzden, no on tam nebol... sem tam mam strasne nutkanie mu napisat alebo zavolat, ale nechcem prva, tak co mam robit? Pacim sa jeho kamaratovi, ktory mi vola a chce sa stretnut, ale ja onho nemam vobec zaujem. To je ako zakon schvalnosti, ze po mne ide zrovna ten, ktoreho ja nechcem. inak cela moja rodina je proti tomu aby som si s nim nieco zacala, lebo je o 15 rokov starsi a cudzinec ktory ani dokonale nehovori slovensky. Este tento tyzden sa mam s obidvoma stretnut, ale neviem ako sa mam chovat, chcela by som vediet ako rozpoznat suknickara od muza, ktory ma o mna naozaj zaujem a ako ho zbalit tak, aby sa do mna zamiloval? Este som sa s takym typom nestretla, pritahuje ma a nechcem si tymto vsetkym ublizit. Chcem ho najprv spoznat, ale zaroven nechcem plytvat casom. Prosim baby, mate niektora s tymto skusenosti? Ak ano, napiste mi prosim o tom, dakujem.Prosim vas nepiste ze mam nanho zabudnut, lebo to nejde.

nurse

Budem hádať, mne sa zdá,že to bude občan z bývalej Juhoslávie mám s nimi skúsenosti. V každom prípade nekaz si šťastie. Ak by mal záujem ozval by sa .Budúci partneri sa v bare nehľadajú.O či ide? ak chceš dobrodrustvo, ktoré Ťa na celý život poznačí tak to urob, ale Ťa bude bolieť celá duša.

Lenička

lenže on ma neoblboval v tom bare kde sme sa stretli, da sa povedat ze ja som sa mu prihovorila... a potom sme kecali. Pravdu povediac spraval sa dost chladne zo zaciatku, potom sa trochu rozhovoril., ako hovorim jeho slovencina je veru biedna a mozno preto mi nevolal.. (????)

S

Ahoj Lenicka.Urcite mu nevolaj,ani do toho baru nechod.Nevyhladavaj zamerne jeho spolocnost,ked on o Tvoju nestoji.Nepises aky je to cudzinec,ale mne to vychadza na niekoho z arabskeho sveta. Od nich ruky prec,mozno su aj vynimky,ale tí neoblbuju mlade baby po baroch.Moja kamoska mala takeho frajera,aj ju miloval,aj byvali spolu 2 roky,a aj sa to neskoncilo dobre.Oni sa malokedy vzdaju svojho doterajsieho volneho zivota.Drzim Ti palce

Kveta

Lenička,nemám takú skúsenosť,ale možno je to sukničkár....myslím.
!!Inak,aj u mna to tak bolo vždy.Hoho som chcela,nemohla som mať,
ktorých som nechcela,tí stáli v zástupe.
:-(
Veľa zdaru!!!
Hlavne to porieš,zisti si o ňom niečo,informuj sa,ak sa dá,aby si sa zbytočne netrápila, aby si mu zbytočne nevenovala veľa svojej energie.

Dug

Zabudnut ide, aspon do takej miery ze ked si nanho aj spomenies, tak ti bude uplne ukradnuty. Ako? Casom. Vobec ho neries, pride lepsi.

MIMI

Lenička keby mal o teba záujem ozýval by sa ti a na svojich pozvaniach by stále trval.JE to jasný prípad!!!Sukničkár!!!Nešla si ty nič sa nedeje pôjde druhá.ASI TAK !!!Vypusti ho z hlavy to je naj...riešenie.Drž sa!!

Nikola0704

Lenička, ja by som sa mu do priazne necpala. Ak by mal záujem, tak zavolá. A možno si ho odradila tým, že si odmietla pozvanie.
To je len môj osobný názor. Ale nech ti poradia baby, ktoré s týmto majú skúsenosť.