Ahojte, beriem HAK uz 4 roky, najprv to bolo kvoli zdravotnym problemom, potom som si nasla a priatela a tak som ju nevysadila. Beriem ju uz 4 roky, a zacinam mat obavy, ze uz by ju trebalo aj prestat brat. Mate niekto skusenosti s dlhodobym branim? nemali ste potom neake problemy? otehotneli ste v pohode? a by som ju aj vysadila, len sa bojim otehotnenie, nemozem si to dovolit najblizsie 3 roky....., a inym metodam ochrany velmi neverim....inak nemam ziadne viditelne negativne vedlajsei ucinky od HAK
dlhodobe bratie HAK
prepac ale bud taka laskava a nenazyvaj postihnute deti mutantmi, poznam ich niekolko a mnohi su ovela normalnejsi ako intaktni, a nenecham ich urazat lebo mnohi su fakt skveli ludia......, a mas pravdu je to zasah do organizmu, a mas s tym osobne skusenosti? ze si neotehonela po brani HAK? alebo si to len pocula? mna zaujimaju osobne skusenosti.....
poviem ti len jedno.HAK je silny zasah do organizmu, a ked ju nepotrebujes brat kvoli zdrav. problemom, neber vobec.Sexovat sa da aj s kondomom, a je to OK.HAK sposobuje len RAKOVINU KRCKA MATERNICE A VEEEEEEELMI ALE VELMI VELKE PROBLEMY S OTEHOTNENIM. A myslis, ze preco sa rodia deti so silnym postihnutim ? ....to je to iste ako by si pila a fajcila od 10 rokov, a v 25 chcela mat deti. a potom sa ti bud nenarodi, alebo narodi nejaky mutant. sorry za vyraz ale je to tak . Takze to cim skor vysad!Nebud hlupucka, ked chces mat deticky.
Dakujem baby, ze ste sa ozvali, ale este stale neviem co spravim, viem ze HAK skodi telu a tak, ale neviem co urobim....viem ze by som mala skoncit, ale viem ze babo si dovolit nemozem, a ostatnym ochranam neverim, jedine abstinovat, a to sa neda...
Ahoj tiez beriem Hak 4 roky cca. konkretne Regulon a nemam ziadne problemy... Jedine to ze zo zaciatku mi HAk zmiernovala menstruacne bolesti, posledneho polroka akokeby prestala ucinkovat, teda na tie bolesti...Dufam ze inak si plni svoju funkciu :D
Aj ked je pravda, ze asi po roku a pol som mala pauzu v brani nejake 4 mesiace... neviem ci som ti pomohla.. papa
kamoška čo robila na gynde vravela,že sa jej vidí,že ženy čo užívali dlhodobo Hak,mali častejšie cysty,ale aj ona sama užívala antikoncepciu
ja som brala hak- vysokohormonalnu bez problemov 7 rokov, bez problemov som otehotnela. potom som zacala brat inu hak - nizkohormonalnu, ta mi celkom nesadla, teraz uzivam zase inu bez problemov.
mam sice trochu obavy lebo v poslednom case sa vela pise o tom ze aka je strasne skodliva ale na sebe nic nepozorujem.
dakujem za nazory, ja sa bojim ze ked ju budem brat prilis dlho tak ze to bude problem, aj tak ju beriem uz dlho....., ale zase pokial by sme mali pouzivat konfomz tak sa nedoplatime, a strachovat sa kazdy mesiac a navyse si odtrpiet tie bolesti pocas menstruacie, no neviem....
ja som brala antiku 9 rokov v kuse. Najprv Logest, potom 8 rokov Jeanine. teraz 3 mesiace neberiem, menzes mi cca 6 tyzdnov meskal. Uvidime co bude dalej. Pocas uzivania som nemala absolutne ziadne problemy, vsetko ako hodinky. Myslim vsak, ze sa da chranit aj inymi sposobmi. Ked sa na to spatne pozeram, lutujem, ze som í rokov si davala do seba nejake hormony, ktorych ucinok je otazny. Teraz pouzivame iba kondom.
ja som užívala tiež dosť dlho.7 rokov brania ,ale s prestávkami-3 pôrody medzi tým.teraz som to vysadila ,no je tomu už 8 mesiacov.a problémy?menzes hore dole,raz príde presne na hodinu,inokedy týždeň neskôr,počas ovulácie krvácam 2-3 dni,to žeby som chodila vkuse s vložkou .ale nemám migrény.A to je pre mňa hlavné.