noo tak spala som s priatelom no lenze nejako sa podari to ze gumy ostala vo mne a on sa spravil uz...no tak teraz nwm ci mozem byt tehotna alebo nie...a pred tym som mala menzes asik 4 dni pred tym cize mam podla seckeho neplodne dni tak co myslite???
ako to??
tie dni pred ovulaciou su plodne kvoli tomu ze spermie su schopne tam nejaku dobu prezit
v niektorej literature sa uvadzaju 3 inde 5 preto som tam dal 3-5
plodne dni po ovulacii su pokial vajicko cestuje
tiez si myslim ze 5 je vela ale ber to tak ze seknes sa o ten vo vypocte ovulacie (alebo dojde neskor) a mas veselo
ale tak vôbec nemôžeš vedieť kedy tá evulácia je tak 2dni hore dole..kôli tomu toľko stresov..no nvm teda
mala sanca na otehotnenie..a aj keby si plodne dni mala vobec tehotna byt nemusis ved zena neotehotnie vzdy ked ma plodne dni sa spamatajte....a pre niekto plodne dni su v strede cyklu a otehotniet mozes dajme tomu aj 2-3 dni pred ovulaciou po ovulacii je uz mensia sanca na otehotnenie..mozno este tak den po maximalne 2 by sa dalo ale 5 nemyslim si ..=)takze dokopy tych plodnych dni je dost malo 4-5 viac ne..kazdty den je tu taka ista tema ?si to vyhladajte niekde ved tu je toho popisaneho strasne vela..!
pokial mas pravidelny cyklus tak mozes otehotniet 3-5 dni pred a 3-5 dni po ovulacii ktora nastava vstrede cyklu
kup si tabletku po