zvacsili sa mi trochu prsniky, ale neviem preco?

Evitka

Mne sa zvačšili prsniky hned ako som otehotnela,asi po troch týždnoch,to bol prvý dôvod prečo ma napadlo,že som asi tehotná.Napatie a zvačšenie prsníkov.Trošku sa zvačšia aj pred menštruaciou,ale to potom prejde.Tak neviem.....

bambi\"\"\"

urcite zostanu..ved zmensit sa asi nemozu ..ci?;-) ked vam nepraskol a test negativny tak sa neboj, urcite niesi tehotna..

simona

A co sa tyka pribratia, predtym som priberala len do zadku a stehien. Ale inak ma tie zvacsene prsia potesili, len ktovie, ci take aj ostanu?

simona

Nepribrala som velmi, mozno tak jedno kilo. A menstruaciu by som mala dostat az o cca dva tyzdne. Nemam ju presnu na den. Okrem toho, nikdy predtym som nepocitovala zmeny v prsnikoch. Aj ja som myslela na to, ci nemozem byt tehotna. Lenze kondom nam pri milovani nepraskol, cize tuto moznost som vylucila, urobila som chybu? Ved neprasknuty kondom, negativny test znamena ziadne tehotenstvo. Hormonalnu antikoncepciu neberiem.

bambi\"\"\"

no mne sa zvykli zvacsit pred kramami, teraz som tehotna ale prsia sa mi zacali zvacsovat nejak v 3.tom mesiaci, skor nie.. nepribrala si par kilov?

kajka

A nemas pred menstruaciou? Vtedy sa trocha zvacsia.
A ked zena priberie, tak u niektorych sa to prejavi najskor na prsiach. Tak aj to moze byt dovod - nejakeho pol kila predsa nebude vidno na bruchu, ale na prsiach to zbadas.

simona

Predtym som bola skoro ako doska. ked som mala volne tricko, skoro ich nebolo vidno. Teraz sa akoby trochu zvacsili. Hoci si dam volne tricko, aj tak vidno, ze ich mam. Pritom som nikde na tele nepribrala. Neviem, peco sa zvacsili a preto sa to pytam, ake mozu byt dovody?