velmi sa bojim.. :((((

Príspevok v téme: velmi sa bojim.. :((((
kristinqa

ahojte babulky.. pisem vam lebo sa bojim ze nebudem mat moc deticky.. viete chytila som niekde chlamydie (hovorim niekde bo mala som jedineho chlapca a aj ten bol panic ked sme spolu spali-cize som to chytila z vody alebo niecoho infikovaneho)..zistili mi to z krvi..mala som ich len mierne zvysene..nedalo sa jednoznacne hovorit o pozitivite..zacalo ma vsak boliet podbrusko..tak okamzite mi boli nasadene antibiotika..doxyhexal.. snad som sa vyliecila.. len sa bojim ze som zostala neplodna.. je tu nejaka co mala chlamydie a ma krasne zdrave babo?

luci

ahojte, ja som tiež mala chlamydie, bola som preliečená, no stale akosi nemôžem zostať "v tom". Neviem či to s tým môže súvisieť, dúfam že sa mi raz podarí otehotnieť.Pa.

sinka

mifor,ale nevadi to tvojmu chlapcovi.neviem,ci existuju taki,ze im nevadi,ak ich partnerka nemoze mat babo.ale ja mam vela znamich,manzelov,ktori nemaju deti lebo nechcu.a kamoska studovala v cechach a ked mi rozpravala trend v mnohych manzelstvach,ze tiez nechcu deti a ak maju tak sa na nich aj okolie pozera akoze naco!a to nehovorim,ze maju nedajboze dve deti.takze je to rozne.

kristinqa

jeeej tak to je mile maria.. :) no neviem sa zbavit toho strachu.. :( vies mam len 20 rokov takze na babo sa este ozaj nechystame s priatelom..ale naozaj mam strach.. :( piiiiste este niektoreeee ktore ste to mali a mate deticky.. :( aspon trosku sa mozno ukludnim

maria338

no jasne ak ta to potesi ja som mala tiez taku istu chorobu a mam uplne zdrave a nadane dieta...ma 4 roky o chvilu 5 a je to moj syn vola sa filip a je velmi zdravy.....tak isto ako aj ti som sa bala ze som neplodna ale no vidis stao sa mam filipka....dufam ze aj tebe sa narodi krasne zdrave dieta...prajem ti to.