Vyrazky na genitaliach

e.rk.o

Ahojte, chcel by som sa svami podelit o moju skusenosť: asi rok cca evidujem na mojich semenníkoch niečo ako vyrážku, časom pribudli dalšie, dlho som váhal čo stým, no nakoniec som zbehol urologovi, ten mi do spravy napísal, že sa jedna o spermatokelu,je to niečo ako ked sa vám ucpe žlaza, len toto bolo trošku horšie, zastavil sa posun spermíí a tie sa hromadili na jednom mieste až sa vydula stena na semenníku(nebojte na plodnosti vám to neuberie), tento moj nález dosahoval veľkosť hrášku(nebolelo to ani nesvrbelo, len to už bolo velké a bál som sa toho..), okamžite som odhodil všetky predsudky a bežal za doktorom, dnes som po zákroku, muselo sa to vyrezať, hojí sa to pomerne dobre, štichy mám vstrebatelné a potieram si to na dezinfekciu- betadinom čo mi tiež napísal lekár.....

chel som tým len podnotknúť že určite nie som jediný chalan, čo mám stýmto problém, dlho som čakal, mohlo byť neskoro a mohlo to mať horšie nasledky, preto vám v dobrej vole radím, ak máte obdobný problém, chodte za doktorom, neoplatí sa to odkladať, čím skorej sním svoj problem skonzultujete, tým skorej budete mať pokoj :) peace

huho

Cele genitalie,vajicka a okolie mam cervene,pali ma to,po okoli este vyrazky,ked som si to umyval bola na uteraciku krv,poradte co to moze byt,velmi je to cele okolie cervene

Thomson

Som muž s určitými životnými skúsenosťami.Takže: Dôveruj odbornej kožnej lekárke a zdôver sa jej s akýmkoľvek, hoci banálnym problémom,aj keď sa možno budeš cítiť trápne. Je vzdelaná práve v tom odbore, v ktorom potrebuješ odpoveď.Určite ti rada pomôže.A radšej naivne a zbytočne, ako niekedy neskoro.To je moja rada každému.

sakal1

biele vyrazky na koreni penisu ma netrapia tiez je to dost neprijemne to je jasne,vacsi problem je s tymy co sa zapaluju na stykoch medzi stehnami a varlatami.uz je to par rokov co sa mi to objavuje.priconou vraj moze byt aj nepatrne prechladnutie snazim sa na to prist.

kurky

tie vyrazky biele co nmas su len pubertov dospievanim to sa strati to ma skoro kazdyyy nic s tym nerob je to v pohzo aj ja to mam mna vsak trapy nieco ine mam take zacervenane vyrazky a stale sa to zvecswuje je tvorja sa hlavne pri genitaliach na ohybe jak sa spaju zo stehnamy pouzivam na to piiol alwe nefunguje to ak stym ma niektoé skusenosti plls napiste alebo dajte vediet zacalo sa mi to tovriz ked som zacal itenzivnesieč sportovatt

pepo1

Caute.
Ja mam podobny problem ako vy.dnes som bol stym u kožnej a povedala mi ze to je proste taky typ koze ze sa to neda odsranit.tiez mam take biele bodky ale nesvrbi ma to ani nejde z toho hnis ani nic podobne.vraj to nic nieje a nejde to preco ci co.ale podla mna je to blbost.skor by som siel stym za urologom

tamten

čaute chlapaci,
ja tam mám take biele tukové bodky, akože sú malé ale je ich veľa, hlavne zdola pri korene a na semenníkoch
ale nezapaľujú sa, po niektorých keď prejdem nechtom tak z nich vyjde biely akokeby tuk alebo ten maz čo býva pri koreňoch chĺpkov a vlasov ale nie je to hnis...tak neviem čo s tým...či je to relatívne normálne alebo sa s tým musí resp. dá niečo robiť...
ak máte nejake skúsenosti alebo informácie tak dajte vedieť, díky

damme

hmm..tak to potom mame ine veci na nom ako ty:D
Tak treba ist za kožnou...aku staru mas?..ja mam mladu...a si predstav ze som ho musel pred nou vytasit:DDD

pavol

nebol nebol ... a nemam tma chlpky v podstate su to male bodky ruzovo svetle celkom prijemna farba xD no ale vo vacsiom mnozstve . a hygienu dodrziavam myslim si ze celkom dobre

damme

cau
mas to ako bradavicky ktore sa sem tam zapalia ako vyrazka po podrazdeni alebo nehygiene?...a vyrastaju ti z toho chlpky?...lebo mne ano....kozna lekarka mi nieco na to povedala uz neviem presne v akom zneni..ale ze su to take korienky a bohuzial..s chlpkami..takze si ho musim holit....:D
takze, bol si s tym u kožnej?