oholit sa pred navstevou gynekologa??

majkaaa

Ja som tam bola dnes,dohladučka vyholená a nepovedal na to nič. A podotýkam,je to starší vekový ročník. Takže...urob,ako uznáš za vhodné,ako sa lepšie cítiš.

July

neries, chod tak ako sa citis dobre...Pre niektore zeny je dost neprijemna samotna navsteva gynosa, tak nech sa aspon trosku citia vo svojej kozi. Nam zdravotnikom je to ozaj jedno. neriesime to. Hlavne nech je pacient v pohode

andrej29

gynekol.: Ach jaj, keby žien, ako si Ty bolo viac...
Máš úplnú pravdu, bohužiaľ, málokto si to uvedomuje.

gynekol.

pred nedavnom som tiez bola u gynekol.a neoholena,ospravedlnila som sa mu,ze nie som oholena,lebo nemam potrebu sa holit,a on mi na to povedal,ze je to dobre,ze sa neholim,lebo tak predchadzam vselijakym infekciam a pod.veciam,no a zacal mi rozpravat,ze odkedy sa zeny a dievcata holia odvtedy je viac infekcii a odvtedy ma viac prace ako kedysi.A myslim,ze je to dobry lekar,tak nemam mu preco neverit.
K lekarovi ides koli tomu,ze mas nejaky problem a nie preto aby si sa tam ukazovala.

267

Viem, že táto odpoveď celkom nesúvisí s otázkou, ale možno sa niekomu zíde. Pri návšteve gynekológa nie je nutné, aby žena prišla oholená, je to dobrovoľné.
ALE: Pred hospitalizáciou alebo lepšie pred nejakým menším alebo väčším operačným zákrokom sa TREBA OHOLIŤ. Nezabúdajte na to. Ochlpenie je vtedy prekážkou.

ja_ona

katulka....to je len a len na tebe ak si sa doteraz neholila tak jednoznacne to koli gynekologovi nerob.... jemu je absolutne jedno si si oholena alebo nie.Denne sa pozerana niekolko neoholenych tak myslim ze mu to bude absolutne jedno ako prides ty .....pre neho je to uz normalne,pre nas zvlastne....drzim palce aby si sa rozhodla spravne.....ides ku gynekologovi prvy krat ?

andrej29

Prečo?
Hanbíš sa snáď za to, že si žena?
Prečo si nechceš pred návštevou gynekológa amputovať prsníky?
Veď tie tiež robia ženu ženou.