Je mozne sa dat znova dokopy s byvalym s kt.ste boli mesiac,ak ma dievca,po roku absolutnej nekomunikacie ?pls a ako...
byvaly
ja nemam trpezlivost cakat,kym sa s nou rozide....malokto je co sa mi paci naozaj,tak uvitala by som nejake rady od vas
jasne,ze hej....urcite ludia sa menia rokom,a nie,ze nemal si co povedat so mnou,ja som sa s nim bars nebavila,bola som nasrata nanho,totiz,spravil v tedy nieco a nemala som chut s nim komunikovat...taze je to aj moja vina ciastocne,ale viac jeho,on sa mal snazit,so mnou bavit a dat to do poriadku,namiesto toho,si vymyslel,ze sme si nesadli,kedze chlapec nemal trpezlivost asi
pockaj kym sa s nou rozide :)
ja sa nikomu netlacim,chcem s nim vychadzat ako kamoska,to sme si aj povedali na konci,a straaaasne dlho sme sa nevideli uz,chcela by som si s nim obcas vyjst von a pokecat,tak nezavezne a co ja viem,co z toho bude este
no,ja som bola s chlapcom,mesiac,neoficialne este,potom,vraj,on nevedel o com sa ma so mnou bavit...komunikovat....ze sme si nesadli,bola som hnusna na nho,nepokracovalo to,potom stretol dievca,to s ktorym je,ze sa s nou da rozpravat vkuse aj tri hodiny atd.....potom sme mi dvaja nekomunikovali spolu rok,vcera som ho stretla a znova sa mi zapacil,taky isty pocit som z neho mala ako predtym,ludia sa za rok dost zmenia,a ja ho chcem opat spat...len neviem ako.
No tvoja otazka je tak zamotana, ze tomu vobec nerozumiem. Skus to nejak rozvit. Kto je teraz s kym a kto je koho byvaly.