plodne dni

thztz

cyklus vyratas podla toho po kolkych dnoch dostanes..ved si to pocitaj ..ked dostanes po 28 mas 28 dnovy ked po 30 tak taky..ked po 31 tak taky...ved nemusis mat kazdy mesiac rovnako..normal je 28-35 tusim tak ..dlhsi uz neni ok

Risk66

ahojte .Prosím Vás,potrebujem radu ,z ktorej som asi debil.Ja mám menštruáciu pravidelnú,vždy prvého v mesiaci,a dlžka je 4 dni a piaty špinenie trolilinku.Tak potrebujem vedieť ako mám vyrátať kolko dnový cyklus vlastne mám,ked mesiac má raz 30 potom 31 dní.Som už z toho pako.Dakujem Vám preto za odpovede.

frgtr

pocas menstruacie nejsu plodne dni ..plodne dni su 4-5 dni v strede cykle pri pravidelnom 28 dnovom cykle..kamilka v strede cyklu mozes otehotniet len.

dorotka666

ahojte chcem sa spytat ked mam tak 26 az 29 dnovy cyklus daju sa nejak presnejsie vypocitat plodne dni? mala som sex v poslednych dnoch menstruacie bola to prerusovana suloz. Ked som si pocitala plodne dni na primar.sk vyslo mi tam ze som mala plodne dni prave vtedy. Mozem mat plodne dni este pocas menstruacie?

niekto

v niektorej literature sa uvadza ze spermie preziju 5 dni inde 3 dni
v podstate mozes otehotniet 3-5 dni pread a 3-5 dni po ovulacii ktora nastava v strede cyklu

cicaaaa

taketo temy tu uz boli vela krat co tak si to najst niekde ?..plodne dni su v strede cykla pri pravidelnom 28 dnovom cykle je ovulacia okolo 14teho dna..a trvaju tak 3-4 dni..cize otehotniet kludne mozes aj ked budes mat sex 2-3 dni pred ovulaciou..a pokial nemas pravidelny menzes plodne dni su vselijako moze to byt kazdy mesiac inak..nato sa spoliehat rozhodne neda