ahojte.mal som sex s priatelkou,praskol nam kondom ale hned ako sme to zistili ze praskal isli sme do lekarne a kupili sme escapelle.uzila to do 20 minut po sexe.dnes zistila ze mala v sebe kusok kondomu ktory sa jej vyplavil....myslite ze nebude tehotna???dakujem za odpovede
praskol kondom a tabletka PO
myslite ze spermie su supermani vobec tehotna byt nemusela ani keby nezjedla tabletku po taky humus sak to je hnus tak isto ako hak jak to mozete zrat dievcata fuj.sama chemia
Ahoj,chcem ti len povedat ze mne sa stalo s priatelom to iste,ale presne... Lenze tu tabletku som zjedla do hodiny,ale po tyzdni som si robila aj test a ukazal ze som neni tehotna,a uz som aj dostala,no stale sa troska bojim co ak nahodou... A teraz uz rozmyslam nad antikoncepciou,... Poradim ti uz len asi jedno,kup jej test a mas istotu =o),drzim palceky
escalpelle je riadne svinstvo ovela horsie ako HAK (i ked je to reklativne lebo su sialneci co beru HAK aj niekolko rokov pritom escalpelle sa berie raz )
ja som ale nepovedal ze nema brat hak ale ma brat escalpelle
su aj ine moznosti napr pharmatex ....
niekto a escalpelle nemoze?myslis,ze to nie je take svinstvo ako hak?musi byt este vacsie...
aehre vies o tom ze HAk moze znicit zdravie ze ?
myslim ze nebude zalezi ci mala plodne ci neplodne dni a aj ked mala prave tie plodne tehotna byt vobec nemusi ..zas nie kazdej sa podari otehotniet hned na prvy sup..trva to dlhsie