slabá až žiadna menštruácia

Príspevok v téme: slabá až žiadna menštruácia
petusik

dobry den, vedel by mi niekto poradit? beriem HAK no po poslednej sedem dnovej prestavke medzi dvomi davkami som ju zabudla doma - takze som ju nezobrala - v lekarni mi povedali, ze mam pockat mesiac a zaciatkom prveho dna cyklu mam znova zacat brar. Pockala som v stredu mi prisla menstruácia - slaba , tak ze som len na intimkach (ani som nevedela ci mozem uz zacat bra tabletky) vzala som a je piatok a menštruacia zmyzla. Ma niekto taktuto skusenost alebo mi vie poradit. Tehotna niesom. K lekarovi sa tak rychlo nedostanem kedze uz mam skusky.Dakujem

petusik

moze to byt aj tym, ze pred poslednou menstruaciou som bola darovat krv a hned nato som mala silnu menstruaciu? a tebe andrejka by som radila aby si zasla za tym gynekologom lebo naozaj sama s tym nespravis nic a pricin moze byt vela.

zuzana175

ja mam zas taky problem,ze som presla na novu hak a teraz mam 3 den menstruaciu skoro bez krvi.akoby to bolo len take spinenie,ale jeho trosku.vystaci mi 1 vlozka na den.je to normalne pri prechode na inu hak?

larka

petusik,
pricin moze byt vela..
Mozes mat nedostatok zeleza (jedz vela ryb,cvikle, mäso, cierne ribezle, cernice (teraz asi len mrazene :) )
Dufam,ze nedrzis ziadne diety, malo jedla/zivin moze byt tiez pricinou. (aj tuk treba jest, samozrejme v rozumnej miere)
Toto su len priciny,ktore poznam ja. Moze to byt vsak aj niecim inym.

andreaaa

ja ti urcite neviem poradit lebo mam taky problem ze uz rok mam menstruaciu a vzdy bola taka slaba ze mi uplne stacila jedna alebo dve vlozky ked som si da noc tak som rano nasla par kvapiek krvi ja neviem co mam robit bojim sa to povedat mame a nir to este ist k doktorovi.teraz som nedostala uz 3 mesiac.tehotna urcite niesom ved nemam ani s kym.Mam 15 rokov.