máte skúsenosti s lactacyd na intimnu hygienu? viete mam caste problemi tam dole..ako mykoza a podobne..poradte mi nieco ako sa tomu vyhnut a ake skusenosti mate s vecami na intimnu hygienu atd..prosim .. napiste mi vase skusenosti..lebo ja to uz amm kazdy mesiac a ja uz vazne nechcem:( a napiste mi aj z coho ste to mali..ako sa vam to podarilo definitivne vyliecit a podobne dakujem .
intimna hygiena
+ som este zabudla .. mozno treba preliecit aj partnera .. zrejme sa nakazujete jeden od druheho .. normalne tou mastou candibene, poradte sa vsak radsej najprv s jeho lekarom(kou)
Mne lactacyd funguje vyborne, ale tiez netreba z tym prilis vela krat za den, skor to pouzit vtedy, kedy by si inak pouzila mydlo .. skus tiez na nejaky cas obmedzit prijem sladkosti (prip. celkovo sa snazit viac zeleniny, celozrnnych cerelaii atd. - aby nedoslo k prekysleniu organizmu) a pi acidko alebo actimel, prip. si kup probiotika v lekarni ak by si mala problemy s mliecnymi vyrobkami . no a samozrejme ziadne skvele umelohmotne nohavicky z trhu a ziadne tangace ...
ahoj. no ja som mala problemy s kvasinkami kazdy mesiac skoro 3 roky. NAjcastejsie sa mi to vracalo po milovani.mala som z toho uz mindraky pretoze som uz aj zabudla na ten krasny pocit pocas milovania. a najhorsiena tom bolo, ze to potom odomna dostal vzdy aj priatel..prestala som pouzivat mydlo, nosim len bavlnene spodne pradlo a uz 2 mesiace po mikoze ani stopy (musim si zaklopat).3 rocne problemy mi skoncili dufam, ze uz navzdy. Dufam, ze som ti aspon trochu pomohla a co najskor sa z toho dostanes.Vela stastia..
ja používam altermed z lekárne... a som veľmi spokojná
ahoj, mne poradila moja gynekologička, že nepoužívať žiadne prípravky na intímnu hygienu, čisto iba detské mydlo, to určite neobsahuje žiadne prípravky. Inak aj ja som používala Lactacyd, ale po rade od gynekologičky používam mydlo.
skús tekuté mydlo Betadine v hnedej krabičke (kúpiš v lekárni).