Ahojte ..používate bieliace pasty? a ake? ktore su take ze aj pomôzu aspon trocha.. je dobry ten novy signal white now čo je s tym okamzitym účinkom? ake su vase skusenosti ... ďakujem =)
bieliace pasty a ich účinok
najlepšie bieliace pasty su tie čierne. Ale musia sa použivat dlhodobo, aby bolo vidno nejaky vysledok
Ahoj, ja mám myslím si, výbornú skúsenosť so zubnou pastou Splat, majú výborný rad na bielenie zubov, pozri si u nich na webe tu: splatslovakia.sk Cenovo sú tiež fajn.
Aj ja odporúčam zubnú pastu Vademecum. Skúsila som už rôzne pasty, ale táto je najlepšia.
akimon007, aj ja používam Vademecum. Kupujeme ho už stále, či už White alebo Natural, je to jedno. Podľa mňa je to jedna z najlepších zubných pást, kt. sú a najlepšia zub. pasta, kt. som skúsila. Vrelo odporúčam.
ja mam najlepsiu skusenost co sa tyka bielych zubov s Vademecum express white a nie je ani draha
Lacalut white je veľmi dobrá. Ja som ju používala už zo zvyku asi 3 roky, zuby boli krásne biele, ale bohužiaľ sa to nemôže používať dlhodobo a to som nevedela. Nakoniec mi popraskala sklovina na 4 zuboch a teraz citim pri každom studenom alebo sladkom bolesť a zubarka mi povedala, že už s tým nič nenarobí a už aby som bieliace pasty nepoužívala.
baby bieliace pasty velmi demineralizuju sklovinu, a take tie signal pasty a pod. nemaju na zuby najlepsi vplyv, ja som dlho pouzivala bieliace pasty a trochu mi to znicilo sklovinu, co mi povedala zubarka. ked uz chcete bieliacu pastu, tak zainvestujte, lebo zubar vas v konecnom dosledku vyjide drahsie.