Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

tehotenske brusko

wivienn

Dotykat sa tehotenskeho bruska, je ako dotknut sa celkom ineho, dovtedy nepoznaneho sveta. Sveta, ktory chrani ten najvacsi a najcennejsi poklad na svete. Ked sa dotknem mojho bruska, citim ako zo mna opada vsetok stres, citim sa pokojna. Vtedy viem, ze moje malicke sa citi v bezpeci. Ked ho pohladim, akoby sa drobcek tahal k mojej ruke, aby bol co najblissie k nej. Hoci viem, ze to nemoze byt, som totizto iba v 4 mesiaci, takze moj drobcek mi este nerobi vnutrobruskove masaze:-) Ale priklanam sa k nazoru, ze tehotenske brusko je stabilnejsie, pevnejsie a hlavne foremnejsie ako brusko, ktore ma len par kil naviac:-)

agina

Tak ja k teme:dotykat sa tehotenskeho bruska je ta najuzasnejsia vec.Tucne brucho je take makke, ale tehotenske je tvrdsie a zaujimavejsie.Mne sa teraz narodil syn 30.11. a uz sa mi pomaly brusko straca.Sice sa mi na nom vytvorili strie, ale je mi to fuk.Ved ono to vybledne.

Silvana

Fíha...niekto si pekne stráži svoj piesoček...ja len pripomínam, že obdobie socializmu a cenzúry sa skončilo už pred 20 rokmi...

Macca

Ban znamena, ze cloveku zamedzim pristup na cele forum. Bohuzial toto forum nie je tak prepracovane aby som znemoznila pristup cloveku len na urcite vlakna. Bud vsetko alebo nic. Ale to sa casom zmeni ^^

ivanka_83

macca co je to ban?no to tiez nechapem, ze ci su niektori lidia tak hlupi, ze nevedia, ze sa daju najst pomocou ip adresy....

Macca

Silvana este raz napises podobny prispevok a budem teda velmi objektivna. Dostanes ban. Ty si myslis, ze nevidim IP adresu z ktorej to posielas?
Ak naozaj k tejto teme nemas co rozumneho povedat, tak sem nepis a chod sa venovat duchaplnejsim veciam. Toto forum sluzi pre tych, ktory maju problemi a od druhych ocakvaju nejaku radu, pomoc a nie prskave poznamky. Uz som bola dost trpezliva, ale toto je az prilis, aby som po teba kazdu chvilu musela skryvat prispevky a aby si ty neustale postovala stale to iste dokola a dokola. To skutocne nemas co ine na robote?? vrrrrr ><