tehotenske brusko

zuzanka65

Lenka, to bolo skôr pre Ivanku_83, nie pre teba, viem, že ty by si urobila všetko, aby bolo maličkej dobre.

lenuliatko

ale ved ja nezastracujem sab simplex jej davam.cvicime masirujeme.vsetko robim ako sa ma.viem ze vysledok sa nedostavi hned ale ja som trpezliva len mala nie.ale uz sa to lepsi

zuzanka65

Nie som odborník, no nezatracovala by som hneď každý liek. Nám Sab simplex veľmi pomohol. Pozrite si toto: www.modrykonik.sk
Prajem pekný podvečer a všetkým detičkám, narodeným aj tým, čo sú ešte v brušku, veľa zdravíčka.

ivanka_83

ja sa snazim neriesit problem liekmi.aj tak sab simplex nam pomohol len na chvilu.no moze mat zastavene vetry a tam jej asi ta trubicka nepomoze.treba masirovat brusko a hybat nozickami.

lenuliatko

ale skusali na nej vselico.aj sab simplex aj glukozu aj neviem co este.ja kupim asi rektalnu trubicku a snad to pomoze.alex je este malinka a ja nechcem do nej pchat plno liekov.musim pretriedit stravu a vsetko.som z toho nestastna lebo je to dost tazke.ale uz sajej polepsilo.ani neplace tolko vela cvicime a masirujeme brusko.myslim ze je uz spokojnejsia.

zuzanka65

Lenka, čo dali v nemocnici malej na koliku? Tiež som mala tento problém s malou, bolo to hrozné a napriek tomu, že som v tom čase mala 35 rokov, nevedela som si rady. Moje staršie deti to nemali, tak som nemala skúsenosti s dojčenskou kolikou, ale potom som objavila kvapky Sab simplex a bolo po probléme.

lenuliatko

ahoj zuzka.tak to mi je luto ze sa nadalej sprava ako somar.ale neboj sa ja som si ista ze mu to dojde a potom sa pokaka od strachu len aby vas videl teba aj babo.co sa tyka tych bradaviek je to normalne.mavala som aj bolesti maternica sa zvacsuje a to aj boli.

1zuzana2

Zdravicko kocky...S Marekom (....) nic nove, neozyva sa, tvrdi este stale ze je neplodny a ja som mala milenca.. Takze mile damy somd ruha panenka Maria.. Ale nie to som chcela, dnes mi zacal 7 tt.. no obcas mam strasne pichanie vo vajecnikoch? je to normalne? Kocky strasne ma bolia prsia.. brr. normalne mam chut si na bradavky nalepit leukoplast, nech sa o nic neobtieraju.. hehe. ozaj Dnes som zazila prvy krat palenie v bradavkach, je to normalne?

jajka001

moje tehotenske brusko mi stale strasne chyba :))) aj ten pocit blizkosti, ako ma to mimco kopalo a vrtelo sa. casto sa mi po porode snivalo ze môzem moje baby v pripade nebezpecenstva strcit naspat do brucha a utekat :) mavam divoke sny