Zmierila som sa s tym, ze nemam prsia ako Pamela Anderson. V beznom zivote je to v pohode, nosim push-up alebo gelove podprsenky a pri plavkach to tiez nie je problem, ved nikto nevidi co je vo vnutri. Vacsi problem je, ak si ju mam vyzliect. Mam priatela a este som sa s nim nemilovala /teda nikdy s nikym/ citim sa aj pripravena aj vsetko ale komplex z toho, ze som takmer doska je vacsi ako laska k nemu, lebo by som sa asi prepadla od hanby, keby som sa mala vyzliect. Prosim, niekto kto ma skusenosti s takym niecim poradte mi ako to mam prekonat.
Komplex
vsak ho nehaj nech da dole nohavice a ked zbadas teho maleho sliza co tam ma tak sa nebudes hanbit
tak ti poviem ja mám tak skoro podobný problém a môj priateľ ja s mojich pŕs úplne vedľa a vždy povie maličké ale šikovné. Nikdy nedokážem pochopiť ako to že sa mu páčia také aké su
Ahoj.....no podla mna nie je dolezite ake mas prsia...lebo napr ja mam tiez miniatury a dlho som sa stym nemohla vyrovnat..proste tiez ich len tak ledva vidno....a mam aj priatela, ale aj ked som mala komplexy pred nim som sa ich snazila skryt a teda som sa chovala prirodzene....uvidis, ze ako sa budes k sebe chovat ty tak sa bude aj on. A navyse ak ta miluje tak nie preto ako vyzeras ale hlavne preto aka si....a potom kto povedal ze male prsia nevedia vzrusit..poznam mnohych chalanov co hovoria ze maju radsej mensie lebo su pevne
videla si serial elisa z rovomrosy , tak sa na nu kukni.. a porovnaj
Mňa nikdy nenapadlo, že by som mala mať komplex zo svojich pŕs, skôr mám komplex zo seba celkovo :o(
Mňa nikdy nenapadlo, že by som mala mať komplex zo svojich pŕs, skôr mám komplex zo seba celkovo :o(
moja priateľka si tiež odmieta dať dole podprsenku a pritom som jej už x krát hovoril, že mne sa páčia aké sú..
a na to, že je ešte pomerne mladá jej určite porastú
no taks i nasetri na silikony lebo inak sa komplexu nezbavis viem ocom hovorim tak isto mi to uz par rokov vadi tak som sa rozhodla ist na plastiku vela bab natom bolo a nevedia si to vynachvalit konecne su sebavedome a dost im to pomohlo..naco trpet cely zivot komplexom ked to mozem zmenit?..ale tak ne kazdy nato ma peniaze rozumiem..
nechapem preco si stakim niecim lames hlavu na velkosti nezalezi (mozno by vadilo keby ze su prilis velke )
mensie su podlamna krajsie O:-)
okrem toho ak by mu to vadilo by som sa na tvojom mieste zamyslel nad tym ci by som prenho obetoval panenstvo ....
nechaj si podprsenku na sebe, alebo sa s ním miluj napr. v aute daj si blúzku (bez podprsenky) a tú blúzku si nemusíš vyzliecť, len rozopnúť. ťým to zamaskuješ. a po čase si uvedomíš, že ti to už nevadí. aj ja mám ten problém ale čo narobím. nosím push up podprsenky a v nich skoro nič. ešte keď sedím alebo stojím je to ako -tak, ale keď si ľahnem na chrbát tak som skoro rovná. a keď sa milujem s priateľom zozadu a som predklonená, tak tiež nič. ach jaj!