Ahojte, minuly piatok som si nahmatal na miesku taku vacsiu hrudku..Najprv som myslel, ze je to vyrazka, velmi sa to podobalo. Skusal som to vylacit ale potom som zistil, ze to nieje vyrazka... Je to taka necitliva hrudka. Mam po celom miesku take tukove vankusiky, to je OK, ale toto je trosku vacsie.. Moze to byt nieco vazne? Dakujem za odpovede
Hrcka na miesku
DOBRY DEN .NASIEL SOM SI HRCKU NA PRAVEJ STRANE MIESKA PRI PENISE CO MAM ROBIT?
Miesok, ako si to vyriesil, lebo ja mam presne to iste. Vyzera to ako akne, ale je to tvrde a velke ako spendlikova hlavicka:(
presne zacne to potom zas . a niektorych to po operacii boli ece vieac . toho sa bojim . inac da sa to liecit aj inac nez operaciu ... zevraj bilinkami . sice neviem jak sa mozu tie uzle vytratit doslova , ale asi to len nebude tolka krv prudit v tych krcovych zilach.
olee hmm ked to je len teplotou tak to je jedno lebo hned ako mu to vyberu tak sa zacnu tvorit
ak si to nedas vybrat hrozi ti neplodnost, preto sa to dava vyberat, varikokela zvysuje teplotu v miesku a zhorsuje tvorbu spermii, vela muzov co ju ma je neplodnych, terba riesit co najskor
mato 17% chlapou , su to "krcove zili" tahajuce sa od niekde pri ladvine az po spodok a kusok do vajca . zeny to mavaju tiez ale nezbadaju si to kedze nemaju vies co.
mato 17% chlapou , su to "krcove zili" tahajuce sa od niekde pri ladvine az po spodok a kusok do vajca . zeny to mavaju tiez ale nezbadaju si to kedze nemaju vies co.