nemam proste chut

Pindurka

Fúha...tak to je veľmi zvláštne...keby si povedala, že na sex jednoducho nemáš chuť, alebo čosi podobné..ale že NEMÁŠ RADA SEX:???Ale ved podľa mna na svete neexistuje človek, ktorý by nemal rád sex...čosiii ved to je niečo super. Podľa mna si nezažila orgazmus....

chenelle

vyskusaj nemat sex mesiac,a uvidis ci sa nieco zmeni,ale pred tym to vysvetli partnerovi,aby si nemyslel,ze mas ineho..ja viem,ze chlapi len tazko pochopia,ze nemas chut na sex,ale skus

niekto

sas omg a na co hras divadlo ? sa necuduj ze sa viac nesnazi ked si mysli ze ta uspokojuje preco mu nepovies ze potrebujes predohru ?
a to to robi vela zien proste zahraju divadlo a potom sa cuduju ze si neuziju

sas

daniellam: Ja mám taký podobný problém...môj priateľ ma vzrušuje, ale ked má dôjsť k sexu, tak to začína asi tak..."Dáme sex?" a už len dole nohavice...žiadna predohra, nič a hoc neaká ta predohra je, tak ja nemám nič z toho...žijem pohlavným životom už 5 rokov a zažila som orgazmus iba raz a to večné predstieranie ma už nebavý...ja už jednoducho ani sex nechcem veľmi mať, pretože viem, že ja obšťastnená nebudem.

lll

ja " mojkanie " milujem. niekedy je to lepšie ako sex. bozkávanie, objímanie, hladenie.
juj a práve som sama doma. smola