Milujem svojho partnera.sme spolu uz 3 roky.mame spolu krasnu dcerku.a po tych 3 rokoch ma stale pritahuje...ale mam jeden problem.nemam rada sex.mam uzivat nejake tabletky alebo je to normalne?
nemam proste chut
lutujem tvojho manzela
Si skrátka frigidná, s tým sa nedá takmer nič spraviť.
Nie každý človek potrebuje sex.
Fúha...tak to je veľmi zvláštne...keby si povedala, že na sex jednoducho nemáš chuť, alebo čosi podobné..ale že NEMÁŠ RADA SEX:???Ale ved podľa mna na svete neexistuje človek, ktorý by nemal rád sex...čosiii ved to je niečo super. Podľa mna si nezažila orgazmus....
daniellam.: Opýtam sa jednoduchšie: Zažila si už v živote orgazmus?
vyskusaj nemat sex mesiac,a uvidis ci sa nieco zmeni,ale pred tym to vysvetli partnerovi,aby si nemyslel,ze mas ineho..ja viem,ze chlapi len tazko pochopia,ze nemas chut na sex,ale skus
sas omg a na co hras divadlo ? sa necuduj ze sa viac nesnazi ked si mysli ze ta uspokojuje preco mu nepovies ze potrebujes predohru ?
a to to robi vela zien proste zahraju divadlo a potom sa cuduju ze si neuziju
daniellam: Ja mám taký podobný problém...môj priateľ ma vzrušuje, ale ked má dôjsť k sexu, tak to začína asi tak..."Dáme sex?" a už len dole nohavice...žiadna predohra, nič a hoc neaká ta predohra je, tak ja nemám nič z toho...žijem pohlavným životom už 5 rokov a zažila som orgazmus iba raz a to večné predstieranie ma už nebavý...ja už jednoducho ani sex nechcem veľmi mať, pretože viem, že ja obšťastnená nebudem.
ja " mojkanie " milujem. niekedy je to lepšie ako sex. bozkávanie, objímanie, hladenie.
juj a práve som sama doma. smola
tomu celkom nerozumiem, pritahuje, ale nemas rada sex...? mas nanho chut? a co ti vlastne vyhovuje, iba mojkanie?