Priatelovo rastuce brusko

Príspevok v téme: Priatelovo rastuce brusko
stromcek

Ahojte vsetci. Mozno si pomyslite, ze moj problem je totalne banalny a su aj horsie veci na svete - viem, ale nedokazem si pomoct a nevsimat si to. Moj priatel ma 28 rokov. Cize mlady zdravy chlap. Problem je v tom, ze uz teraz mu rastie pupok, ktory ma skor ci neskor asi kazdy chlap, ale v tomto veku? Nechce sa mu sportovat, pritom volakedy hral basket, lyzovat, plaval. No teraz sa mu uz akosi nechce, napriek tomu, ze ja chodim cvicit do posilky a aj na skupinove cvicenia. Tam so mnou chodit nechce, vraj dvihat cinky ho nebavi, no a na skupiny so mnou tiez nejde. Vraj sa dost nalieta v praci a ked konecne dojde domov, cvicenie je to posledne, do coho sa mu chce. Ja sa mu snazim naznacit, ze mi jeho brucho vadi, vobec sa mi to brucho nepaci, ma ho denglave, traslave. Necakam, ze bude mat tehlicky, to nie. Len tak zdravo, nech ma aspon brucho mensie ako hrud. Je toho vela co chcem? Mam si to prestat vsimat, alebo ako mam priatela donutit, aby sa zacal o seba viac starat, ked teraz nezacne, tak uz asi nikdy a ''pivny pupok'' bude stale vacsi. No a to sa mu uz aj jeho kamarati vysmievaju, ale on si z toho nic nerobi a ked nahodou schudne pol kila, tak uz mi ukazuje, ze aha, ved uz ziadne brucho nemam. Pritom je vysoky, cize kila sa na nom stratia, ale to brucho...

igua_

mne sa brucho na chlapoch paci. aj moj drahy ma take vypukle. ved je to uplne normalne. samozrejme vsetkeho vela skodi :D takeho tirolackeho pupkaca by som veru nechcela. ale podla tvojich slov na tom priatel nie je az tak hrozne. a pokial hovori, ze je unaveny z prace, tak to mu verim. nechapem, preco ho chces este tyrat cvicenim a este k tomu v posilke! ja napriklad nenavidim taketo hromadne akcie. skor by som prijala ist si spolu vo dvojici zabehat, zaplavat, trosku sa pojasit a tak. alebo sa s tym zmier a ber ho takeho, aky je.

stromcek

No ved ja ho lubim aj tak a neprestanem ho lubit len kvoli bruchu. Ale predsalen, pretym sportoval a mal dobru sportovu postavu a teraz, ked sme uz tak dlho spolu (6rokov), tak akoby spohodlnel a zlenivel. Ja nechcem, aby zacal cvicit lebo mu to ja vravim, ale aby on sam chcel zdaravo sportovat a aby sme miesto vysedavania pred telkou po praci radsej sli niekam na prechadzku, na bicykel alebo niekam. Lenze jemu sa vraj nechce a to brucho mu nevadi. Je velke a aj na boku brucha ma tuky a ked si predstavim, ze ma raz vyzerat ako jeho 140kilovy otec, tak dakujem pekne. Keby som vedela, ze ostane takyto, tak ok, ale ak to ma pokracovat, tak nech zacne cvicit cim skor. Ja mu to naznacujem, ale on si z toho nic nerobi a vraj ci mu chcem naznacit, ze je tucny...Viem, su aj dolezitejsie veci, ale zase musi nas ten druhy aj fyzicky pritahovat.
Dakujem za vase prispevky. Aj neskutocne, pretoze som chcela vediet, ci to vadi len mne a som divna, alebo su aj ludia, ktori take veci neriesia.

zeta

No lenze to nie je len vec esteticnosti, ale pri rastucom pupku sa obaluju aj vnutorne zivotne dolezite organy tukom, ako su srdce, zaludok pecen, pankreas, slezina.. takze toto je skor o tom ze nam zalezi nie na tom ako nasa polovicka vyzera, ale ide o jeho zdravie. Moj ma tiez tendenciu priberat v pase, ale on to ma geneticke po mame aj ona je taky pavuk. Pritom nejedia tucne jedla, pri mne sa stravuje celkom zdravo, len do cvicenia sa mu nechce. Na vysku 182cm ma 91kil, co je dost :-(

andy

Zaujímavý príspevok od "neskutočne", sú ľudia, ktorí sú proste trápni, ich názor nikoho nezaujíma a budú sa pchať tam, kde o nich nikto nestojí. Nechápem, načo sa zapája do témy, ktorá jej pripadá trapná. Celkom ťa chápem. Krása nie je všetko, to je pravda, ale človek sa nemôže prestať udržiavať len preto, že už niekoho má...možno by som vyskúšala niečo také "bože, ten má božské bruško, to by sa bozákavalo, a tak..) Keď by reagoval, či ti to vadí, tak povedz, že ho ľúbiš, ale páčil sa ti viac bez bruška

ewitkaaa

ahoj, ja som rpi mojom pribrala 15kg a on pribral 25. a je strasne vysoky, hej an nom sa to strati,ale ma brucho, hlavne ked si sadne,ale ja to brusko na nom milujem, nikdy by som nechcela aby mal tehlicky a som nadmieru spokojna ze pribral. Bolo by mi jedno aj keby mal 100 kil, rposte ja yb som ho vzdy milovala rovnako. Ludia sa menia a casom aj tak krasa bude stale na tom horsie a horsie. Su aj dolezitejsie veci, ako rastuce brucho. POkial je zdravi, tak sa ho skus naucit vnimat takeho aky je. Ak je on so sebou spokojny, to je hlavne

neskutocne

je vidiet o co ti v zivote ide o krasu...jaaj kokos a ty mas kolko rokov???toto je este trapnejsia tema ako sa niekto spyta ci sa da otehotniet z pusy...boze naco to sem pises???koho zaujima ze tvojmu chlapovi sa nechce cvicit?tak s nim nieco rob alebo daj mi kontakt a ja ti s nim nieco spravim...a budes nadmieru spokojna..aj tehlicky bude mat