prosssssim velmi o radu

Príspevok v téme: prosssssim velmi o radu
zufala

prosim velmi o radu. uz mesiac mi meskaju kramy..nemozem ist k doktorke lebo som v skole a nemam sa ako teraz dostavit domov. povedala mi vsak predtym ked som bola na kontrole ze vela u mna robi stres...co mam robit aby to prislo??? nepoznate nejake metody?sex som este nemala aj ked sme sa s priatelom trochu maznali ale nic sa predsa nemohlo stat...som uplne na dne...tiez mam svrbenie okolo posvy .. moze to nejako suvisiet?

jme

mne menštruacia meška stale, mam to tak od trinastich rokov.už si z toho nerobim ťažku hlavu. neviem koľko máš rokov, ale všetko sa môže ešte upraviť. s tym svrbenim by som išla na gyndu, môže to byť nejaka mikoza, ale to najlepšie zistí gynekolog. nemalo by to suvisieť s tym, že ti meška menštruácia

babuš

Ak sa nemáš ako dostať domov ku svojej gynekologičke /gynekológovi, môžeš ísť na gynekologickú pohotovosť do nemocnice v meste, kde študuješ. Mali by ťa zobrať. Radšej to neodkladaj.

bobika 1

svrbenie okolo pošvy može byt príznakom infekcie alebo zápalu a tá meškajúca menštruácia tak s tým treba íst k lekárke a ani s infekciou si sama neporadíš. Neodkladaj to.