strasne moc vas prosim.. dostala som normalne menstruaciu..ale neskoncila ...uz aspon 3 tyznde stale krvacam..a neviem co stym.. bojim sa ze mi nieco je.. prosiim poradte........
stale krvacam!!!
dakujem ti :)
Elis, celý týždeň som čakala ako to s tebou dopadne. Veľmi sa teším, že si nabrala odvahu a povedala to mame. Určite ťa podporila a aj návšteva u lekára bola o to príjemnejšia. Želám ti krásne žitie bez bolestí a trápenia.
AHOJ RATA :) BOLA SOM AJ MAME SOM POVEDALA... VSETKO JE OK LEN ZE VRAJ mam zhrubnutu maternicu a stale sa odlupuje a tak.. mi predpisal njake tabletky .. takze som v poriadku :))
Elis,bola si u lekára?
Ahoj Elis, tak ako dopadol rozhovor s mamou?
Ahoj Elis, no určite by si mala s tým ísť ku gynek. Neboj sa nie je to až také hrozné. Držim palce
Je to naozaj vážne, povedala si to už mame? Tak či tak treba navštíviť lekára!
najjednodukšie by bolo preliečiť slezinu,je slabá-na 2-3x by malo to skončiť,a až potom hľadať inú príčinu-akupunktúra
Elis, super! Dovtedy si pozri nejaký super pekný zaľúbený film, aby si sa troška uvoľnila. A potom? Potom sa ti bude lepšie zhovárať. Budem na teba myslieť, verím, že s maminou niečo vymyslíš.Ak budeš môcť v pondelok sa ozvi, som zvedavá ako dopadne rozhovor. Zatiaľ ti želám pekný víkend, papa.
tazke to skusim.. nedelu sa uz vrtai tak pondelok sa s nou porozpravam.....