Dobry vecer,
moj praitel sa v poslednej dobe v noci zobudi na to ze je cely mokry , ale ked hovorim uplne mokry tak to myslim tak ze aj slipy moze vyzmykat.sny nema zle.neviem kde mam zacat hladat pricinu, prechladnuty nie je, on sa nepoti ani ked je prechladnuty.mate niekto s tymto skusenosti ? dakujem
silne potenie pocas spanku
Ahojte prosím o radi ci ma niekto skúsenosti s rým ze vecer sa osprchujem natiahne sa čistá plachta a raní mam na plachta hnedozlty fľak najprv som si myslel ze som sa pomocil ale nie trenky som mal suché niekedy je väčší ten fľak niekedy menší a vankúš nám furt mokrý
Ďakujem za reakcie
Skus mu davat na noc plienky.
može bit za tým aj alkohol hlavne ked nepije dva tri dni.mam stym skusenosti..
DOBRY den prosim vas poradtemi moj priatel nechce chodit doktorom ani na preventivky a uz dlhsie roky sa strasne poti pocas spanku ale fakt strasne tricko ma cele mokre hlava normalne mu na cele kvapka voda a pred nedavnom som mu nasla aj hrcku na lavom semeniku tak mi povedal ze sa poisti a pojde zacinam sa bat pretoze skoro cela jeho rodina ma rakovinu :( prosim pekne odpistemi co podla vas to moze byt a stazuje sa dlhsi cas ze ho aj Lave rameno boli ak by sa dalo vasu odpoved poslat na moj email :( DAKUJEM
nehcem strasit pri rakovine sa toto casto popisuje,ale moze to byt obycajny stres a nic ine...
ja som tu zakladala nedavno tiez takuto temu. lebo som sa bala, nevedela som,co je s nim a jeho dostat k dr, je problem. niekto mi pisal,ze to je obranyschopnost jeho organizmu pred nejakou infekciou. no a bola to aj pravda. nieco potom bol aj chory,ale len den (?) a odvtedy sa to uz nezopakovalo...
no alebo to moze byt este problem so stitnou zlazou...
ahoj zuzka, ja mam s mojim prijatelom ten isty problem, cez den sa nepoti ale ked zaspi tak je vsetko mokre a musim stale vetrat paplon.Neviem ti poradit ako to riesit ale ked na to prides tak mi daj vediet lebo aj mne by to pomohlo.Predsalen by bolo príjemnejsie sa privinut k chlapovi a nemat mokry chrbat...