Pekny vecer,chcem sa opyay na znamy cvik DREPY.da sa pomocou nich schudnut?ak si doprajem prehresku to je napr.nejake sladke pecivo a potom ako to zjem si pojdem zacvicit aspon 150drepov a nahrubo oblecena,vydaam nejaku energiu?a spalim trosku?
DA SA SCHUDNUT Z DREPOV?vdaka za odpovede
drepy
noo ja celkom dobre tymto tvojim "hodnotam " nerozumiem :-) ja sa riadim konfekcnymi velkostami :-) ale rob klasiku predkopky zakopky roznozky znozky plie drepy dvihanie panvy v lahu :-) je toho neurekom...
xnusoba
mozes mi prosim ta poradit?co alebo na akom stroji cvicit ked mam stehno 58 a zadok 102 a chcela by som 50 a 92?je to vobec mozne?moja vyska je 175 a vaha 70..dakujem ti velmi pekne
drepy su cisto objemovy cvik, odburas tuk, ale narasties :-) preto je to zakladny kulturisticky cvik aj ked u nas chalani drepuju aj pred sutazou :-)
AHOJ NO KED CHODI BEHAVAT KAZDY DEN TAK SA NECUDUJEM ZE SI NESCHUDLA,VED SVAL JE TAZSI AKO TUK.TAK VAHA NEKLESNE ...
Ja drepy robim len obcas...lebo naozaj z nich skor svaly naberas a objem stehien sa ti zväčši....je vela inych dobrych cvikov....=)
Počuj, teraz ti niečo napíšem, ja chodievam každý ečer behávať a vôbec som neschudla, len cítim viac svalovej hmoty na tele, napr. stehna ruky... a pod.... a drepmi posiluješ svalstvo na stehnách, zadku... čiže nebuď si istá, že takto schudneš... Schudneš tým, že nebudeš doslova žrať.
Ale jesť sa musí...mno...
nenahnevaj sa na mna ale podla si ntrosinku tak mierne nenormalna..tooolko bezcennych tem tu zakladas...a vsetky ako keby si mala 15 rokov