ahoj tehulky! prosim vas piste mate normalny sex v tehotenstve? neublizi to nejak dietatku? ja som v 20tt a moj drahy sa zacina bat ze to nejak ublizi drobcekovi lebo uz mam viditelne brusko.. co robit?
sex v tehotenstve
no uz nekrvacam.krvacanie bolo silnejsie ako menstruacia.ale citim sa uz dobre.prve dni boli vsak tazke no.nemohla som sediet.mali sme aj stazene podmienky lebo my zijeme na zapadne a sli sme k nasim na vychod 3 tyzdne pred terminom.mala sa rozhodla ze uz pojde vonku tak som porordila v kosiciach.bolo to dost adrenalinove.no a tyzden po porode sme sli domou.tak si predstav s malym tyzdnovym babom v aute a ja s bolestami a krvacanim.bolo to tazke.mala to nevnimala lebo rpespala vacsinu casu a bolo jej fajne v auticku ale ja som sedela na vankusi a kazdu nerovnost cesty som prezivala ako dalsi porod.
po proode by ste si mal dat pokoj so sexom aspon cez sestonedelie.je to take aj riskantne mozes si zaniest infekciu alebo podobne neprijemne veci.niektore vsak zacali sos exom uz aj dva tyzdne po porode co nechapem.no manzel ma chut na milovanie to je jasne ale on je velmi trpezlivy.aj ja mam uz taku chut sa knemu zase tak pritulit ale vies este nepreslo ani 6 tyzdnv takze pekne pockame :)
ti verim, asi ta este vsetko boli co? Urcite este krvacas..je to ako normalne kramy ci silnejsie? ako to znasa tvoj drahy ked ste uz tak dlho nesexovali? ja sa bojim ako to bude s mojim ked si to budeme musiet na par mesiacov odpustit.. za aky cas po porode moze mat zena sex? 6 tyzdnov ci tak nejako?
no a k tebe otazka:tiez mas pravdu.ale ved si to uzijete aj potom ked porodis babo.ja som porodila pred troma tydnami a poviem ti ze este taku velku chut na sex az nemam.
asi si si zmylil temu emmo..
Kedysi sme nic ine nepoznali len chlpateho bobra medzi nohami svojej milej. No odkedy sme vyskusali upravenu macicku, nic ine nechceme lebo nas to maximalne rajcuje. Ale jasne ze to netreba robit len kvoli nam muzom. Ja sa tiez holim, len dodam ... :-)
mas uplnu pravdu;-) zatial je to este v poriadku, ved som len v polovici a este ma tak silno nekopka tak si to este viem uzit.. ale aj ja sa citim previnilo, ako by to bolo nieco zle.. mojmu to radsej nehovorim aby sa aj on necitil tak ako ja;-) ale nastastie priroda to vyriesila a su aj ine sposoby ako svojho draheho uspokojit ked uz zrovna nemame chut na sex;-)))
to sa aj nam casto stavalo.velakrat mi az do placu bolo lebo som sa citila tak nejako previnilo :( boloo to tazke dost si nejako vtlct do hlavy ze to nie je nic zle a tak.ale ak sa nato necitis fakt tak to proste nerob.ved po porode bude este casu dost :)
tak to teda mam..ten pocit.. hlavne teraz ked uz kopka.. chceme sa milovat a ono zrazu zacne bubnovat a potom uz ani neviem ci ozaj chcem..je to zvlastne;-)
no najlepsia je poloha ty nanom.sama si vies ustrazit kedy ti na brusko tlaci kedy nie ked vam zavadzia a kedy nie :)alebo zo zadu je este najlepsia poloha pre tehotne.nemas velke moznosti.stale vsak budes mat ten zvlastny pocit.ja som ho mala vzdycky.
dakujem za radu, ja niesom na rizikovom, zatial.. este sa mi chce sexovat no niektore polohy mi uz zacinaju vadit.. napr. ked je on hore tak mi zavadzia brusko al. ked som ja hore tak si na neho nemozem lahnut;-) ale ved sa obetujeme pre dietatko no nie? ;-)dakujem si zlata ;-)