Dennicek

ShaulaThalit

som zasa na antidepresivacha a dnes som mozno stratila toho, komu som jedinemu verila ze ma pochopi... nemam chut zit.

normalna?

akoze cely tyzden sa dokazem drzat jem kazde tri hodinky, od obeda uz len bielkoviny vacsinou, pride piatok - priklad bol mikulas..drzala som sa... vecer som dostala cokoladu celu som ju zozrala, v sobotu sme piekli, prezrala som sa kolacov jak besna..... v nedelu som jedla uz menej ... teraz sa zase drzim, cvicim jak besna kazdy den skoro hodinu aj pol....som normalna? asi nie... neviem co budem cez sviatky ja nesmiem byt doma pri kolacoch :D

ShaulaThalit

Viete aký mám problém ja?
Mám toho veľa, neviem čo skôr urobiť, lebo musím stihnúť toto hento tamto a ja napriek tomu radšej sedím s nervami v koncoch a premýšľam, čo skôr. A je to. Neurobím nič načas.

mato4

Ja som mal takyto problem pred cca rokom. Mal som priatelku, pracu ktora ma bavila. Az toho zacolo byt na mna vela a nestihal som pracovat na 100percent ani v praci a ani som sa 100percentne venovat priatelke.
Potom som zacal mat lahsie depresie, nezaujem az to preslo do takych silnejsich fazy, ze som odmietal priatelku aj vsetko okolo toho. Bez zaujmu. teraz som sa dal dokopy. zmenil zamestnanie, ale nakoniec sme to zvladli aj s priatelkou a som znova stastny

allla

ako dlho si s nou?ak si kratky cas rozhodne by som na tvojom mieste kaslala na nu ,a venovala sa skole,na frajerky mozes mat cas aj po skole,hm?ked si s nou dlho,neodmietala ta nikdy ked si ju volal vonku?