Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

sestra ma problem,musi ist ozaj na operaciu?

Príspevok v téme: sestra ma problem,musi ist ozaj na operaciu?
mary-ane

dobre rano.sestra bola na vysetreni,lebo ju velmi bolel a stipal konecnik.ze ma nabeh na zlatu zilu. vcera bola u odbornika,ze musi ist na operaciu,ze ma hemoroidy a natrhnuty anlany otvor. ze musi podstupit operaciu, v hodnote 15tis.,ale ze 10tis.hradi poistovna,takze "len" 5tis. musi zaplatit..
musi ist ozaj na tu op?nestaci to natierat len nejakou mastou z lekarne?konkretne,co je na hemoroidy a to natrhnutie sa po case aj tak zahoji,no nie? musi ist na taku drahu op???
(priatel mava tiez casto hemoroidy,natiera si to len a je fajn)

mary-ane

mne sa to tiez nezdalo s tym platenim a dnes sme zistili,ze ju poslali k sukromnikovi!dovod netusim..
jedna od nas to ma tiez za sebou a uplne bezplatne.tak som zvedava,co sa bude diat dalej.

mirka 23

No lekári su niekedy "úžasní", netreba im hneď všetko veriť. Ja ti poradiť neviem, ale skús napísať RNG do jeho témy, on ti určite poradí.

mary-ane

doktor jej tak povedal, ze musi ist na tu op, lebo sa to moze este viac zhorsit. ako uzasne, teraz akurat pred vianocami a tak vela penazi to bude stat!ved to nie je normalne!sami nie sme velmi bohati, takze toto budu veeelmi skromne vianoce:-(
ozaj neviem,co dalej...mama tvrdi,ze ved lekar musi mat predsa pravdu,vie,co vravi..no ja som skepticka

teri

ak je operacia indikovana zo zdravotnych dovodov tak ju hradi poistovna.neviem preco by mala doplacat,ibaze by si ju dala robit v nejakom sukromnom zdravotnickom centre.

mary-ane

nejake bylinky, aloe a nieco podobne? co tolko tajnosti?
no ved aj som si myslela,ze nemusi a este teraz pred vianocami a za taku sumu?!je to chore

zdravie14

Mary-ane sestra nemusi ist na operaciu,
je sposob ako sa jej vyhnut a tazkosti s
hemoroidmi vyriesit. Viac na maile.