PROSIIIIM PORADTEEE MI! :(

Príspevok v téme: PROSIIIIM PORADTEEE MI! :(
zufalaamm

ahojte..mam takyto probleem..sme s mojim priatelom uz 2roky.sex sme este spolu nemali.a poviem vam preco. ked sme napr u nich a mame na seba chut,tak sa bozkavamee..drazdiime..tak si ma vyzlecie,ja si vyzleciem jeho, drazdii ma aby som bola dost vlhka, chceli by sme to a zrazu ja zosmutnejem, nemam naladu uz na nic take,odtiahnem ho od seba.nemozes proste v tej chvili citit dotyky.ze ma drazdi na bradavkach a tak..proste..obleciem sa, zacnem byt nervoozna, a uz len sa pytam stale domov..neviete mi prosim poradit ,cim to moze byt ?preco ked sa hladkame ,bozkavame je mi super a zrazu prestanem mat chut nanho a som nervozna, a kricim na nho ?neviete mi prosim poradit cim to moze byt ???...........prosim napiste..dakujem

andy

Nenapísala si, či si ešte panna. Môže to byť aj strachom, v tomto prípade len zatni zuby a povedz priateľovi, nech je nežný. On už bude vedieť, ako na to. Možno máš aj strach aj z otehotnenia, neviem, hlavne ak je to prvý krát, tak nečakaj zázraky, že budeš nadržaná ako...treba to len zvládnuť a bude to čím ďalej krajšie. Držím palce

danuska123

lilkaa moja ak ju miluje vydrzi aj tych 100 rokov:) a zufalaamm bud je to psychicky blok alebo nie je to ten pravy . ak cloveka uplne milujeme tuzime po tom sa mu odovzdat z lasky. milujes ho velmi ? lebo ak nie tak je to v tom.potom si pockaj na toho praveho :)

lilkaa

obdivujem tvojho priatela ze to takd lho s tebou vydsrzal bez sexu ako nic v zlom =)Ak si ho chces udrzat daj mu lebo ti utece coskoro nebude predsa na teba cakat sto roko moja..takze hor sa do toho nie ?ked nemas zabrany sa vyzliect a robit ine veci tak co ti brani v tom pokracovat dalej ?toho najlepsieho sa vzdavas =)

zufalaamm

aj ja som si najpr myslela ci to nebude nejaky psychicky blok..no neviem ale som z toho zufala...sme spolu uz 2a pol roka..a nic nebolo..a stale ked uz to taak ide.ze uz sme vyzlecenii a ze uz by sme to celi tak zacnem byt nervozna a tak ako somto spominala hore...

jjnhbgvfc

to bude nejaky psychicky blok alebo nie si dost uvolnena, myslis na nieco ine, mozno nie si este pripravena na sex..moze to byt hocico