ahojte..mam takyto probleem..sme s mojim priatelom uz 2roky.sex sme este spolu nemali.a poviem vam preco. ked sme napr u nich a mame na seba chut,tak sa bozkavamee..drazdiime..tak si ma vyzlecie,ja si vyzleciem jeho, drazdii ma aby som bola dost vlhka, chceli by sme to a zrazu ja zosmutnejem, nemam naladu uz na nic take,odtiahnem ho od seba.nemozes proste v tej chvili citit dotyky.ze ma drazdi na bradavkach a tak..proste..obleciem sa, zacnem byt nervoozna, a uz len sa pytam stale domov..neviete mi prosim poradit ,cim to moze byt ?preco ked sa hladkame ,bozkavame je mi super a zrazu prestanem mat chut nanho a som nervozna, a kricim na nho ?neviete mi prosim poradit cim to moze byt ???...........prosim napiste..dakujem
PROSIIIIM PORADTEEE MI! :(
tak ale teraz neviem ci to pises ty zubala lebo si pod inym menooom
ano som este panna..a milujem ho..
Nenapísala si, či si ešte panna. Môže to byť aj strachom, v tomto prípade len zatni zuby a povedz priateľovi, nech je nežný. On už bude vedieť, ako na to. Možno máš aj strach aj z otehotnenia, neviem, hlavne ak je to prvý krát, tak nečakaj zázraky, že budeš nadržaná ako...treba to len zvládnuť a bude to čím ďalej krajšie. Držím palce
lilkaa moja ak ju miluje vydrzi aj tych 100 rokov:) a zufalaamm bud je to psychicky blok alebo nie je to ten pravy . ak cloveka uplne milujeme tuzime po tom sa mu odovzdat z lasky. milujes ho velmi ? lebo ak nie tak je to v tom.potom si pockaj na toho praveho :)
obdivujem tvojho priatela ze to takd lho s tebou vydsrzal bez sexu ako nic v zlom =)Ak si ho chces udrzat daj mu lebo ti utece coskoro nebude predsa na teba cakat sto roko moja..takze hor sa do toho nie ?ked nemas zabrany sa vyzliect a robit ine veci tak co ti brani v tom pokracovat dalej ?toho najlepsieho sa vzdavas =)
aj ja som si najpr myslela ci to nebude nejaky psychicky blok..no neviem ale som z toho zufala...sme spolu uz 2a pol roka..a nic nebolo..a stale ked uz to taak ide.ze uz sme vyzlecenii a ze uz by sme to celi tak zacnem byt nervozna a tak ako somto spominala hore...
to bude nejaky psychicky blok alebo nie si dost uvolnena, myslis na nieco ine, mozno nie si este pripravena na sex..moze to byt hocico