hygiena klitorisu

neviem?

no neviem, možno aj má 16, alebo bude mať čoskoro. len s IQ to bude trocha diskutabilné. alebo je to možno žiačka ZŠ a momentálne sa doma nudí s chrípkou alebo niečím iným. veď prečo inak by bola doma v tomto čas, nie? Rodičia možno ani netušia, aké široké záujmy tu ich dieťaťko prezentuje.

bobika 1

zuzik111, ty si milé dieta, podla slovosledu a gramatiky, mas tolko rokov ako moja dcera teda 11, ale ona vie, že klitoris nie je žlaza, aj vie kde ho má a nepíše také hrubky ale je to milé, ked sa chceš bavit s dospelými ako dospelá....

zuzik111

tak asi sotva som dieta ked uz budem mat 16 dieta je do 15 rokov. a zakladnu skolu som uz skoncila a teraz chodim na strednu ty mudry! este ze som dnes ostala doma ked mame na skole sportove hry aspon vidym co ste tu omne napisali. vecer bi somto uz nenasla by tu bolo vela prispevkov. nedavaj mi tu ceske veci kdo toma citat a este o nejakych savcoch o zvieratach no dovol mna nezaujima co maju zvierata ake pohlavne zlazy jasom clovek ak ti to nedoslo. a ty co robis v nemocnici to este nic neznamena ved lekari si casto pomylia aj ine veci ako je klitoris. ved lekar ide operovat slepe crevo a pomyli siho z vajecnikom. ja tito nevicitam ze mas zdravotnu skolu a neves co je klitoris lebo to neni vec dolezita pre zivot ako napriklad srdce ale aspon sa nerob mudri a neutoc na druhich ked neves oco ide. sa navazate do mladich lebo nemate odvahu sa navazat do svojich rovesnikov.

hroza

Mandarinka,vdaka za sluzbu,lebo je to zarazajuce,ze tie deti myslia iba na sex a nepoznaju vlastne telo,vid LAMA zuzik111.
Mila zuzik111-mozem ta ubezpecit,ze mam zdravotnicke vzdelanie,pracujem v nemocnici,som uz dlho zenaty a zhodou okolnosti mame dcery,takze napriek tomu,ze som muz,velmi dobre viem,co je klitoris,kde sa nachadza,ako vyzera a aku ma funkciu.Na rozdiel od tebe,ty asi nie si ludksy druh-zena.Takze mile dievcatko,vrat sa na ZS (ak to mas uz za sebou)a skus ucivo prirodopisu.

mandarinka

jaaaaj, ale som sa dobre pobavila.. :DDD Ty zuzik, ty skadial si vysla teraz, z jaskyne? Ty si asi seba este nevidela v zrkadle zblYzka! Urcite si sa to v skole ucila tak ako ten tvoj pravopis, ze!? Heh.. No co sa tu na tej teme nenajde, tak to je fakt uuuuzas !! Nie len ze sa tu zeny neumyvaju, ale vlastne ani nevedia, o com je tu cely cas rec. Ze klitoris je zlaza, ktora ti odpadne v starobe :))))))) Ale neviem, ze ci urcite hormonalna ale na 90 % ano. cha cha chaaa .... Jaaaj.... Dievca dobre si precitaj nasledujuce vety z ceskej encyklopedie a nauc sa ich naspamät, hej? Dufam, ze aspon po cesky rozumies. Heh. Ja som si najprv myslela, ze si robis srandu s tym tvojim prispevkom, ale bohuzial asi nie... "Klitoris, nebo také poštěváček, je součást pohlavních orgánů v samičím těle savců. Viditelná část připomínající knoflík je umístěna ve vulvě blízko zevního spojení malých stydkých pysků, nad poševním vchodem. Jeho speciálním úkolem je navození pohlavního vzrušení a orgasmu. Ženský klitoris je vývojově shodný s mužským penisem, to znamená, že v embryonálním stavu pochází ze stejné tkáně, která by vytvořila penis. Spouštěč pro vytvoření penisu namísto klitorisu je hormon testosteron.

Orgán je tvořen topořivými tělísky, tkání bohatou na krevní vlásečnice, zajišťující prokrvení, bohatou na nervová zakončení. Velmi dobře se proto hodí pro sexuální dráždění.
Vnější část klitorisu, takzvaná špička klitorisu, je zcela nebo částečně překryta předkožkou, podobně jako penis. U lidí vede tělo klitorisu několik centimetrů nahoru a vzad, předtím se rozbíhá do dvou ramen, takzvaný bérec. Ten má tvar písmene „V“ obráceného vzhůru nohama a vede kolem a uvnitř velkých stydkých pysků.
Většina klitorisu je zakrytá, vnější stimulace celého klitorisu může vést k hlubším sexuálním zážitkům. Jedno vysvětlení vaginálního orgazmu říká, že orgazmus pochází z vnější stimulace klitorisu během vaginálního styku, neboli penetrace.
V průběhu pohlavního vzrušení se klitoris zvětšuje, jak se topořivá tělíska plní krví. Těsně před orgazmem se erekce ještě zvětšuje."

zuzik111

no teda videt ze si chlap neves o com hovoris. sa robis mudry ale si asi zenu este nevidel zblyzka. jasne ze je to zlaza a uz nevem urcite ze ci hormonalna ale na 90 percent ano. si asi nechodil do skoly ked to neves. ale ja som sa to ucila ty mudry!

hroza

Klitoris-hormonalna zlaza???To som teda este nepocul.Potom aj muzsky zalud je hormonalna zlaza,pretoze klitoris je zenska zakrpatena odboba muzskeho zaluda.zuzik111 ty si asi iny zivocisny druh :-D

hroza

zuzik111 ty si zena?Tak sa mozes hanbit,ze ani nevies,co mas medzi nohami.Sadni si pred zrkadlo,roztiahni nohy a v mieste,ked sa ti spajaju pysky ohanbia (pod pahorkom)sa skryva klitoris!V posve ho nenajdes,lama.A v starobe asi tebe odpadne mozog z hlavy,to co za kraviny pises?