baby, ako si umývate okolie klitorisu? usadzujú sa tam výlučky, treba to poriadne čistiť, ale veľmi to bolí. dá sa to umyť aj bezbolestne?
hygiena klitorisu
neovracal, ale ani by som jej ju nelizal. po 18-hodinovom lete urcite nie. ale vy ste asi mozno obidvaja nejaki mutanti zo stredoveku a orientujete sa podla pachov. nic si z toho nerob, ved aj psy si ocuchavaju zadky, a potom idu rovno na vec.
Vretienko ja mam velmi kvalitny sexualny zivot aj bez toho aby sme boli humusaci. Ano, umyvam sa pred aj po, aj huby si vyplachneme, si predstav.
No ver mi, ze ja som dost fajnova, v restauracii sa nestravujem, lebo nedam do ust pribor, rovnako ako u cudzich na navsteve, hnusim sa mnohych veci, ale manzelovho penisu, ktory si umyva casto teda nie...Po noci tam nema ziadne vylucky, akurat ma rajcuju feromony, stokrat som mu to povedala. Niekedy sa velmi zdrahal so sexom po tom, co prisiel z prace (nepracuje fyzicky), ale teraz sa uz vie uvolnit a dovoli mi aj urobit mu oral. Mne vonia...Vies, co je uzasne? Po 18 hodinovom lete ma neposlal do sprchy,ale urobil mi oral a to sme spolu boli este kratku dobu, ale vela to pre mna znamenalo, ze som mu vonala aj tak. Ty by si tu svoju asi ozvracal, co?
s tym umyvanim po orale je to blbost, ved sa pri tom aj bozkavate, tak naco si mam ist umyt zuby, no nie? to si potom mozem umyvat aj po bozkavani. ale vadilo by mi robit oral keby sme sa predtym neumyli. za par hodin aj mne aj partnerke sa predsa vytvoria nejake vylucky a nevidim dovod preco by sme si ich mali olizovat. a v lese to na mna este neprislo. ale keby aj, nemusim zrovna v lese robit oral.
dakty a co je na tom? Pocas spanku mu nezosmradne, tebe ano? Umyvas sa pred kazdym oralom? Aj ked to na teba pride pocas prechadzky v lese? Ked sa chlap neumyje dva dni, do ust by som ho nevzala, ale rano po vecernom umyti ano...
mariah to musis mat nic moc sexualny zivot, ked sa hnusis ejakulatu svojho mileho. Nevedela som, ze si po tom niekto umyva zuby, nie je to predsa vykal. Nemas tam od coho si tie zuby umyt...Aj ten tvoj si ide umyt zuby, ked ti ju vylize? To je podla mna smiesne. Preto, ze tvojmu das fajku a on tebe lizanu raz za rok, nemusis utocit na niekoho, kto to ma castejsie. Haha.
dakty, ty si akysi velmi precitlively. pripadas mi ako zena s obsedantnou poruchou. aj tie si stale umyvaju hlavne ruky a nedajboze aby sa ich niekto dotkol.
dlhsie som sa sem nepozrela, lebo som mala vela prace. treba aj poriadit byt, aby to u nas nevyzeralo ako u niektorych vyumyvanych a vymydlenych, ktori sa ale doma lepia na podlahu. a ako vidim stale sa tu do niekoho zapara. a vzdy zaparaju len ti prehnane cistotni. napriklad ten prispevok o oralnom sexe. ja som to robila len parkrat na zaciatku manzelstva. myslim, ze sa bez toho celkom pokojne viem zaobist. ale nechapem, co sa vam zda nechutne na tom, ked sa zena vecer umyje a rano ma oralny sex s manzelom, ktory sa tiez vecer umyl. to chcete povedat, ze aj to je pre vas este malo? no ale potom uz patrite do specialneho zariadenia.
do prčic, to je tu riadna prča! fuj, nielenže sa niektorí neumývajú, ale ešte si robia oral bez sprchy. no sila, nie?
wretienko, to chces povedat,ze vecer sa osprchujete a rano tvojmu drahemu fajcis a on sa ti vystrieka do ust? no neviem, ja by som nezniesol, aby mi ho partnerka vzala do ust keby som sa predtym neumyl. asi som vadny podla teba.
Pises ze sa neumyvas pred stykom ani po nom to si vazne neviem predstavit.
Hadam si zuby po ejakulacii aspon umyjes alebo si tym padom rovno po ranajkach?
Sorry to je na mna moc.