aoooj RNG dufam ze mi to napises aj ty
moja otazka je uzivam lecitin ako si mi poradil su to tobolky a nich je taky olej ryby olej a aj lecitin
ked to budem uzivat pravidelne ??? pomoze mi to v niecom ??myslim ci sa to odzrkadli na mojom zdravi nejako ? dakujem krasne
LECITIN + RYBY OLEJ RNG :))) >>
RNG, pozri este na tej stranke ten kokosak, ci je to taky, ako si mal ty a ci sa oplati kupit.Vies, ja sa do tohonerozumiem a od teba som ho kupovala .
A este mi napis, prosim, co by mal obsahovat doplnok na kosti, lebo tiez som od teba kupovala tie mineraly na kosti.Takze aby som vedela, ake mineraly by tam mali byt obsiahnute.
rita, keby bolo viac takych ako ty a moje obchody by mali slusny obrat a nie straty, tak by mozno boli este stale otvorene.
Co sa tyka cien, asi nenajdes druheho takeho, co sa nesnazi zarobit, tj pokial tam nepridu siete obchodov priamo velkovyrobcov, ake su tu v USA, kupujes cez privela ruk sa pohybujuci tovar, nie priamo od vyrobcov a pre to su ceny vyssie.
RNG, ty si poklad.Keby som mohla,boskavam ti ruky.Som rada, ze si pre nas nasiel dalsi z rady vyrobkov, ktore si mal v predajni.A to ten Lecitin za super cenu.Je tam aj kokosak.Moze byt? Bude OK? Pozri sa nan.A este az by si mi nasiel nejakeho vyrobcu najma na BETAIN HCL,Multienzyme,Mineraly na kosti- u nas, tak by som uz konecne prestala trpiet traumov, ze odkial brat a kupovat vyrobky, ktore si mal v predajni.Viem, ze si udaval madarsku stranku, ale tam je ten Betain moc drahy, lebo 2700 forintov a je tam iba 60kps.Alebo vies o nejakom predajcovi u nas na Slovensku na super vyrobky, ktore si aj ty predaval?
Dakujem
redsun ten uvedeny je v poriadku ale pridrahy pozri na tento
-odkaz odstránený-
Ja som mal v predajni este ovela vyhodnejsie balenie, mozes sa popripade spytat. Ja nemam od nich uz dlhsie spravy, viem len, ze vypredavaju tovar este stale.
neviem skus mrknut toto
-odkaz odstránený-
takyto mam uzivat ? ak nie pjosiim porad nech to ma aj nejaky ucinok uz ked ho uzivam
nevadi ja som nevedel aky a ten suchy lecitin kde mozem kupit ??? lebo som videl iba v tich tobolkach co je v nom olej ::(:(:(
lecitin sa ma brat suchy, cisty, aby sa mohol zmiesat s tvojimi vlastnumi tukmi a ocistit tak cievy od nanosov.
Nepocul som, ze by lecitin miesali s rybim olejom, takze asi mas obycajny sojovy olej s lecitinom, co je viacmenej nie vela hodne.Sorry.
Ja som vzdy zdoraznoval:suchy, cisty lecitin