holky poradte.. tento mesiac mi prisiel na den presne menzes, ale nebol to menzes.. bol to tmavohnedy vytok, ktory mi zacal v piatok a este do teraz trva.. ale co viac.. strasne ma boli cela tzv. zenska cast, nevyznam sa v tom, ale asi to budu vajecniky a pod a cely pas z druhej strany, krize.. nemam dojem, ze by som mala prilezitost prechladnut, i ked s kamoskou sme boli v cajovni a mierne tam fukalo, ale sedeli sme na vankusoch, tak ja neviem.. a dalsia vec, ze minuly mesiac som troska schudla, ale uz jedavam normalne.. je to v pohode alebo nie? preco len ten tmavohnedy vytok a co moze znamenat? a este.. to tento mesiac mam pocitat len s nim, ci to este menzes pride? dakujem, lebo som z toho dost znepokojena.. a btw, mam 18, HAK neberiem, a doposial som mala vzdy normalny menzes, tento mesiac je to prvykrat co mam takyto tmavohnedy vytok..
tmavohnedy vytok
Ja som niekede citala, ze obcas sa stane, ze namiesto menzesu pride tmavohney vytok, no ale neviem.
hm?
dakujem ti, a ak by som mala prechladnute vajecniky - potrebujem na to nejake lieky ci stacia bylinkove caje, teple oblecenie a pod?
Ahoj Jarmilxa, ja mávam podobný problém,keď mám nejaký zápal(v mojom prípade dosť často) Nemala si pred menzesom nejaký biely výtok,albo niečo podobné? Zbehni na gyndu či náhodou nemáš prechladnuté vaječníky- na to ti stačia aj bedrové rifle a kratšia bunda a máš to.
nikto nema skusenost alebo nevie o co ide?
no taak, prosiiim.. a aby som to lepsie ozrejmila, ten vytok je dost tmavy, na vlozke sa miestami javi az cierny, ale inak je taky tmavohnedy.. a na toaletnom papieri mieastmi nachadzam take vacsie kusy.. neviete teda poradit?
no ani nestras.. mna tie kriza bolia len tak pomenej, hlavne predna cast.. ale tiez nie stale, teraz ked som v teple, je to lepsie, len ked som asi vela chodila alebo co.. i tak dakuejm za nazor.. este niekto ma nejaku skusenost?
Ahoj jarmilxa,
ak ti môžem poradiť...Mala som také problémy ako ty a tak som šla k mojej deckej doktorke keďže mám 16 rokov...Tiež som sa bála tohoto výtoku a tak isto ma boleli strašne kríže, teda dolná časť chrbatu...Mala som zapálene obličky...Tak choď čo najskôr k doktorovi, pretože to môže byť vážne a môže sa to dokonca dostať do takej fázy že budeš musiť ísť na operáciu...Ja som sa s toho dostala behom týždna a pol tak nečakaj zbytočne...
halooo
nikto nevie?