3D Ultrazvuk

Príspevok v téme: 3D Ultrazvuk
effa

Ahojte, chcem sa spytat ci tu ma niekto skusenost s 3D Ultrazvukom. Ja som sa prave objednala a dali ma az na 14. jan, co uz je 27tt. tehotenstva. Vsade citam ze najvhodnejsi cas je okolo 23 tt. Ked som im to povedala tak ma sprdla ze ci verim jej alebo kadejakym reciam. Bojim sa ze vyhodim zbytocne peniaze, lebo babo bude uz take velke, ze sa ani na obraz nezmesti.

effa

Stvrty rozmer neexistuje, je to len marketingovy tah :-) V tomto pripade stvrty rozmer predstavije pohyb v case :-)
Jme, ja to chcem kvoli tomu zazitku, ja viem ze vyvojove chyby sa daju zistit aj na obyc. ultrazvuku. Na to radsej ani nemyslim. Myslim na to ake je babo krasne a chcem vidiet jeho tvaricku. Ked sa narodi a vyrastie, moze si to aj on pozriet :-)

jme

podľa mňa su tu zbytočne vyhodene peniaze.babo je už dosť veľke, bude ho pekne vidno, ale či je všetko ok, všetky organy je najlepšie vidno na obyčajnom ultrazvuku.

effa

Ahoj zuziacik, bola si az v 28tt.? A ja som si myslela ze v 27 tt. uz nie je idealne obdobie na zobrazenie babatka. Velmi si ma upokojila .-)

zuziacik24

ahoj ja som bola vo zvolene v 28tt a bolo to uzastne, odporucam, vobec to niesu vyhodene peniaze. mame 15min. videjko a mala nam dokonca aj otvara ustocka a ziva na nom.