Viete mi poradit,kde môžem zohnať svätenú vodu? Bola som u liečiteľky a zistila,že mám zočinu a mám si zohnať svätenú vodu. Prosím,poraďte mi. Ďakujem.
Svätena voda
mam adoptovanú dceru, môzem povedat, že krasne dieťa s úžasnymi očkami, ktore vždy každeho zaujmú, a každý mi nad ňou len híka... neverila som niečomu takému, akože dieťatu príde zočí, kým som to u nej nezažila na vlastné oči a uši, pretože to vzlykanie a plač,nespokojnosť, podráždenosť a budenie zo sna, ktoré mimochodom neboli dosledkom nijakej telesnej bolesti, bol skutočne pre mňa ako matku strašný. nebudem opisovať ako sme to s manželom riešili, ale pomáhalo to. Niektorí ľudia majú veľmi nepríjemný pohľad, niektorí za to nemôžu, ale sú aj taký, ktorí za to môžu a neprajú nikomu nič dobré...veď to tak pôsobí aj na dospelých, len to možno ináč prežívame.
len toľko som chcela prispieť k tejto téme a všetkým odkazujem NIKDY NEHOVOR NIKDY!!!!!! bodaj by ste to nikto neprežívali...
RNG. pozri si tuto knihu, ktora vysla v minulom roku. teodor rosinsky je znamy slovensky lekar, byvaly primar na psychiatrii v zaluzi pri nitre, ktory sa zaobera podobnymi vecami. sam je uznavany senzibil. mozno ty tomu neveris, lebo take schopnosti nemas, ale to neznamena, ze nic take neexistuje. kniha sa vola:
Choroby z nenávisti:Urieknutie, porobenie, prekliatie
Teodor Rosinský · Vydavateľstvo: CAD PRESS, 2007
zocina,urieknutie, mal occhio a mal ojo su vyrazy patriace do minulosti, patria do kategorie povier, pripadne pohanskych a skorokrestanskych ritov.
Zialbohu sa dnes dostavaju znova do pozornosti spolu s psychickym liecenim(reiki) ktore sa niektori lekari snazia doniest spat.
Cakam, ked zacne na Slovensku wodoo....
A zacnu predavat voskove babiky a gagatove nahrdelniky proti urieknutiu. Alebo vrecuska(skapuliare, baraka) a cesnak okolo krku proti upirom, hahaha.
Viera uzdravuje, ale povery skodia.
Farar ti na taketo ucely nikdy neda svatenu vodu, je to hriech. To je obycajne sarlatanstvo, radsej si zajdi do kostola a uprimne sa pomodli, to ti skor prinesie zdravie.
A čo je ten čistec? Kde sa dá zohnať?
draha lilka, tato stranka sa vola zdravie.sk, nie sliepky.sk alebo ludskahlupost.sk
To čo už je len za liečitelku? Nejaka samozvana pošetila nána.To ti nevedela poradit že napriklad si treba prejsť opakom rukavu potriet oči.Alebo uvarit ludovo povedani čistec?
zrno mas nasypane v kurniku
Chod za nejakým farárom, on ti dá.