ahojte,ja uz neviem co si mam mysliet...prosim neodsudzujte ma a ak viete,tak poradte...bojim sa strasne,ze som tehotna...1 den mi uz meska menzes...bolia ma prsia,vcera ma pichalo v podbrusku,myslela som si,ze uz konecne dostanem...ale nic :(...myslite ze su to priznaky tehotenstva,elbo toho,ze dostanem menzes?...ak by som bola tehotna,tak by to bolo presne 9 dni...tak co??...pomoze mi niekto? :(...strasne sa bojim...urobila som blbost...a nechcem teraz babatko...tak co si myslite? :(...a este som zabudla,.ze ma niekedy napne na vracanie a boli am zaludok :(
prosim poradte,je mi strasne zle :(
Úplne zbytočne prepadávaš panike. Nehovor čo keď.... to rieš, keď to bude. Vieš, ty sa teraz trestáš, lebo sa hneváš na seba, čo si spravila. To si robí tvoje podvedomie samo. Jednoducho si povedz, že si sa poučila, nabudúce budeš opatrnejšia. Príznaky sa prejavujú okolo 10teho týždňa tehotenstva, ale je to rôzne. Po deviatich dňoch od oplodnenia sa embrio sotva stihne uhniezdiť v maternici, telo ešte niečo cudzie v sebe nezaregistrovalo (čiže nemôžu byť príznaky), ale zvýši sa hladina HCG v moči a tehotenský test ho zachytí. Ak je tam, bude pozitívny. Ale to nie je tvoj prípad, ak by si ty bola tehotná, tak sa pokojne daj zapísať do knihy rekordov ako zázrak počatia. To že ti je inak zle, to je len zo stresu. Sú to klasické príznaky stresu.
a co ked test ukaze ze som tehotna?...alebo z neho nebudem vediet vyjst?..este som nebola u gynegologa,tak sa zajtra pojdem objednat..aj tak ma asi hned nevezme..cize sa objednam a kym ma vezme tak uvidim...ale je mi strasne zle...uz aby bolo po tom...inak tiez mam pocit,ze ma mtaky slaby zaludok a napina ma trosku...fakt sa tak skoro nemozu prejavit priznaky tehotenstva?
Nikusik...
ukludni sa.... Ty nie si tehotná!!!!!!
To nie je len tak, styk na 20 sek., bez ejakulátu - otehotnieť. Závrat máš z teplej vody, tehotenské príznaky sa prejavujú trošku neskôr. Moc sa kontroluješ. Najviac by ti pomohol tehotenský test. Nejaká lekáreň u vás má iste pohotovosť, skoč si ho kúpiť, zistíš, že je negatívny, odľahne ti a dostaneš to. Tým, že na to čakáš, just to nepríde. Lekár môže zistiť tehotenstvo z krvného testu - čaká sa ale niekoľko dní, alebo z ultrazvuku, ale neviem, či ťa vezme len preto, že ti 1 deň mešká menzes. Skôr ti pichnú tu vyvolávačku. Ja viem, je ťažké sa ukludniť. Ale pamätaj si: Nerieš problémy, ktoré ešte nie sú. Nekaz si deň. O týždeň sa tomu budeš smiať. Kým však budeš napätá, nepomôže ti ani oceán horúcej vody a 5 litrov vína. Ale v tvojom prípade by som urobila ten test.
holky,prave som si dala horuci kupel...doslova horuci..vydrzala som v nom, asi 15 minut a potom som vysla cela cervena a este doteraz mi je zle...taky zavrat ma chytil...myslite si,ze to bolo od toho tepla,alebo ze som tehotna?...a este raz prosim odpvoed na otazku,ze ci vie gynekolog po 10-tich dnoch zistit,ci je zena tehotna..prosim odpiste :((
Mne meskaju zatial iba den...takze este mam cakat?...a chcela som este viediet,ze po kolkych dnoch vie gynekolog zistit tehotenstvo?..lebo ak so mtehotna tak 9 dni...vie to zistit aj v takom stadiu?
Kúp si test na ukľudnenie psychiky. Žiadne víno ani alkohol neskúšaj,k potratu to aj tak nepomôže,a ak si v tom,len si poškodíš. A ak meškajú už okolo dvoch-troch týždňoch,navštív lekára a potom konaj.Buď rozumná aspoň teraz,chybu urobí každý vo svojom živote.
ešte k tej tvojej obave, liana ma pravdu. raz som srašne chcela otehotnieť.vyslovene som muža nútila... napriek tomu,že si dal pozor,tak som si to priala,že mi menzes neprišiel.bolo mi zle,boleli ma prsia,dokonca som si kupila tehotenský test,lebo mi to meškalo asi už týždeň.bola som si istá,že som tehotná. urobila som si test-bol negatívny,bola som strašne sklamaná a mimiochodom do hodiny som dostala menzes.skus teda test,dnes už stojí len pár korún a da sa urobiť už ked ti to mešká deň,dva. aspom sa prestaneš stresovať
napusti si vanu, pridaj penu a lahni si do nej..teplo ta uvolni
tak ako sa mam uvolnit?...skusim to vino,ale ked tak az neskor...a nic ine mi nenapada,psychike sa neda len tak nriadit,ze co ma robit...nemate nejaky napad, baby?