vcera som mal sex s priatelkou..vsetko ok..mal som ochranu..ale vecer som sa dozvedel ze priatelka si pocas sprchy nasla v sebe kusok odtrhnuteko kondomu..vybrala ho von..ale nevieme ci tam este nieco neostalo..teraz sa strasne boji infekcie..prosim poradte!!
POMOC!
ano boji sa ci jej nezostal este niaky kusok v tele...a nie nespravil som sa do nej a aids nemam..iba o nejaku infekcnu reakciu z kondomu v jej tele sa bojim...
ona sa asi bojí, či jej ešte niečo vnútri neostalo. a ako zistila, že tam niečo má?
Akej infekcie sa bojí? predpokladám, že nemáš syfilis ani aids.
Infekcie sa môže báť tak plesňových ochorení alebo iných takýchto "sránd".
Ale ak nestriedaš partnerky a držíš dostatočnú hygienu, nemala by sa čoho báť. Napr. mykźa- plesňové ochorenie sa nemusí spustiť v tele len tým, že ste sexovali bez ochrany, ale aj užívaním antibiotík.
Mala by sa skôr báť tehotenstva, ak neberie antikoncepciu.
ked sexujes s priatelkou a neni dostatocne vzrusena neni dost vlhka a halvne vznutra tak sa velmi lahko stane toto.kondom sa aj vo vnutri roztrha...natrhne odtrhne...nuz je to tak.osobna skusenost.lubrikacny gel napomoc...a ta infekcia by ma zaujimala aka akoze??
A akej infekcie?To skor tehotenstva by sa mala bat,ak neplanujete babo.A to si si akoze nic nevsimol,ked si si daval kondom dole?