prosba o pomoc a radu od ludi +doktori

Príspevok v téme: prosba o pomoc a radu od ludi +doktori
lukyno1

moju mamu uz dlhsiu dobu trapi vysoky tlak a stale chodime na pohotovost ...ma tlak 150 prezenie ju a je jej jednoducho zle...
ma problemy so stitnou zlazou ale ze vraj to podla doktorov je lepsie...
viete ja nemam sa na koho obratit...len na tych ktori to dokazu pochopit...
velmi vas prosim ktory ste nieco take mali alebo viete o tom ako sat o da lecit prosim dajte vediet,..
som zufala
velmi velmi prosim

renata13

ahoj, moja mama mala pred 10 rokmi rovnake problemy. okrem vysokeho tlaku hlavne okolo polnoci mala aj triasku. Chodili sme na pohotovost a volavali sanitku, lebo sme nevedeli co s nou. tiez ma problemy so stitnou zlazou. Ked jej nasadili lieky bolo to dost problemove. Po ich "nastaveni" sa to dalo relativne do pohody. Berie lieky na srdce - vysoky tlak aj na stitnu zlazu. drzim palce.

mira

Marianus, príčinou psoriázy je veľa tuku v strave. Na čas jedz potraviny ktoré neobsahujú tuk, po čase trochu semien. Prečistenie tela trvá nejakú dobu.

skero

som uz 2 tyzdne chora,neda sa mi odkaslat a nic mi nezabera.Preto uz vyse tyzdna poriadne nespim.Stale mam taky suchy kasel a v hrdle ma skriabe,pri kasli ma uz picha v lavom boku.Uz nemam na to nervi.Prosim poradte mi co si mam dat aby sa mi dalo odkaslievat a aby ten kasel konecne ustupil.Uz som brala aj kvapky od kasla,pila som cibulovy sirup,jem cesnak s medom a aj bravcovu mast si davam na priedusky.

nellka

Lukyno, na internom mama bola? Tam by ju najlepšie nastavili na liečbu toho vysokého tlaku, aby nemávala často takéto náhle výstupy tlaku. A bez toho, aby sa dr mohol pozrieť do karty, sa ťažko radí, skúste to interné.