aky melir by sa hodil najlepsie k tmavohnedym vlasom? chcem vyskusat dva odtiene
prosim kuknite sem :)
citaj poriadne..napisala som skoda ich casu!!!..a nie mojho
kvakinko a nebud smiesny :D:D uz by si bol milionar :D:D a dalsimi komentarmi si len uberas z platu :D
kvakinko ja nehovorim ze s tym nazvom suhlasim len ze tu rozoberate somarinu ako je nazov temy...ak sa vam nepaci tak sa chodte stazovat na lamparen a dajte pokoj...
5 sekund mojho casu stoji 100000EUR.
a skade vies ze osotani take etmy nemusia...nasli ste sa tu len dvaja :D:D to je 10 sekund strateneho casu :D:D a pri tom jak by ste sa chceli hadat zabijate minuty casu :D
jaja, ale ty s tym nazvom suhlasis. A preto ti jednoznacne j.be.
nepocitaj to dokopi lebo je to hlupost...ti ludia su navzajom od seba nezavisli tak netrep :D:D pozri kolko tu tym zabijas casu :D
5 sekund?!..to by si musela byt rychla ako hnacka..dobre teda, 5 sekund pre jedneho..pri 1000 kliknuti 5000 sekund..a to je skoro 1 a 1/2 hodiny zabiteho casu ludi, ktory takto temy vonkoncom nemusia
ani ja som ho nevymyslela tak preco sa pytas man ci mi ebe ??? a co tak nazov temy funguju ?? a toto neji zavadzajuce ?? co funguje ? alebo pohryzenie psom...by si niekto myslel ze krvaca alebo ze nevie ze sa ma ist zaockovat proti besnote...ale nechapem naco to rozoberam is pripadam jak.... p...KONIEC
mne nie, preco sa pytas? Ja som nevymyslel nazov tejto temy.