nechuť na sex

iv

no ja som mala tiez jeden cas taky problem. vtedy som mala pocit, ze bez sexu viem vydrzat aj roky. chvalabohu sa vsetko dostalo do normalu a moja chut je spat a este vacsia ako vtedy. neviem cim to bolo, mozno vela prace, starosti, alebo to, ze moj partner to chcel vzdy a vsade, niekedy to vie aj odradit. Teraz sa to akoby vymenilo: ja by som to chcela vzdy a vsade...:-)

matrinka

ahojte.aj mne sa to stalo!chodim s chalanom 3roky.zo zaciatku to boo vsetko super,sex kazdy den a vsetko co k tomu patri.no poslednu dobu sa len hadame a to koli mne,som strasne naladova a on si to odnasa.neviem co mam robit.poradte mi!dalsia vec je,ze sex mi uz vobec nechyba.ked sa mame ist milovat predohra je super,ale samotny akt je uz onicom.preco je to tak?pomozte!matrinka19@centrum.sk

borneo

No par dni bez sexu chapem. Mne moja žena neda aj pol roka. Lebo pre peknu postavu večer čo večer zje 30 až 40 tabletiek fenolaxu. Je sice pekna a štíhla, ale stale posrata, nervozna a zla ako pes./alebo fena?/ Najprv som honil bambus. No a teraz mam kamaratku s ktorou to robime pravidelne. Ta ma zase manzela co nechce. Nikto nič nevie, a všetci sme spokojní. Vrchol je, že obaja si myslia že nam tiež sex nechyba. Takže inzerat s textom: ženaty hlada vydatu za ucelom vzajomnej sexualnej vypomoci je celkom normalna záchranná akcia a nie nevera.

zela

Kolka je to niečo tajné, keď to sem nechceš napísať? Určite by to mnohé zaujímalo.Alebo je to 1 tabletka z výťažkov z neviem akej palmy, stojí 1000,- Sk a má zaručený účinok. Takých reklám máme dosť vo všetkých médiách.

mia

kolka, nechces sa s nami poradit tak trosku verejne, myslim,ze vela dievcat by zaujimalo ako si zvysit sexualny apetit. teda hovorim najma za seba.ake prirodne prostriedky mas konkretne na mysli?dakujem

lemonka

nechut na sex??to co je za blud....ja som nemala sex 12dni...a som mino...jednoducho som nim posadnuta...no ktora by nebola keby mala takeho priatela akeho mam ja...sexi telo s velkym prirodzenim ktore dokonale ovlada....=)

sickboy

Ahoj, ja mam priatelku a tiez sa nam stalo ze prestala mat chut na sex..tiez stres, zdravotne problemy a vsetko naraz...kazdopadne som si na to nezvykol :) ale respektoval a po par dnoch, tyzdnoch ma to trosku utlmilo, ze som nevyzadoval milovanie tak ako inokedy... mozno treba zase troshu casu aby si on nasiel zase tu svoju cesticku, ktopru si mu odoprela na nejaku chvilu... myslim ze to je len v case a za par dni bude v pohode :)

milovnik

heh ja som chalan ale pripada mi to ako jeden pripad a on mal uz dalsiu :D neviem ci to pri tvojom pripade neprehnavam ale ja som ti to iba oznamil