Lesky A Balzamy Na Pery

Príspevok v téme: Lesky A Balzamy Na Pery
kejttynka

ja nwm aky lesk na pery si vybrat teraz mam z oriflame sugar glaze...je dobry aj dobre vonia ale uz ho mam malo a chcela by som si kupit novy ale nwm sa rozhodnut..chcem strieborny biely alebo nejaky taky odtien ktory aj zosvetli pusu...moze obsahovat aj male ligotky(take casticky) videla som baby ktore mali take lesky ale neviem nic take najst...mozno som narocna ale skuste poradit nejaky dobry lesk...dakujem

kejttynka

ja som pobehala po nehe a rozhodujem sa medzi styrmi leskami
1.Miss Sporty -Fabulous Gloss
2.Rimmel-Sweet Jelly
3.Maybelline- Watershine Gloss
4.Miss Sporty-Fabulous Sorbet
poradte mi prosim ktory je dobry...ale odporucte nieco ine...pls

kejttynka

tak to je potom super=D...a ja uz viem ktory lesk si kupim...MISS SPORTY - Lesk na pery Fabulous Gloss maju aj moje odtiene aj vlastnosti su dobre

lasička

kejttynka
chod si do droherky vyskusat, co sa ti paci, co ti vonia, potom zozen dalsie dve -tri-styri, alebo aj viac kamaratok, a objadnajte si tovar cez internet. vacsina veci sa da na nete zohnat omnoho lacnejsie, a ked sa zlozite viacery, resp. ked viac objednas, postovne bus nemusis mat ziadne ( pri nakupe nad urcitu sumu ' alebo kedsa rozpocita medzi vas vsetky, tak to nie je az take hrozne. moja sestra si pravidelne objednava lesky, ruze, laky na nechty, spiraly. a ono sa to nezda, ale ked to za rok vsetko popocita, vyjde celkom pekna suma, ktoru usetri ako keby kupovala v drogerii, ktora sa vysplha aj na dve tisicky. co je dost :)

kejttynka

naozaj su miss sporty dobre? nelepia? aa ako chutia a vonaju?...a co tak lesk na pery od mbl Watershine Gloss alebo od rimmel Sweet Jelly...mate niekto skusenost?

kikusqua

kejttynka u mna z balzamov vyhrava ruzovy vitalos - vyzera ako lesk s jemne ruzovym nadychom alebo potom labello ten zlty myslim - s trblietkami... a lesky na pery - mam s trblietkami z avonu - je super, dlho drzi, ale moc mi nechuti..no ten druhy z avonu co ma chladivy efekt tak ten je mnam :)