ja nwm aky lesk na pery si vybrat teraz mam z oriflame sugar glaze...je dobry aj dobre vonia ale uz ho mam malo a chcela by som si kupit novy ale nwm sa rozhodnut..chcem strieborny biely alebo nejaky taky odtien ktory aj zosvetli pusu...moze obsahovat aj male ligotky(take casticky) videla som baby ktore mali take lesky ale neviem nic take najst...mozno som narocna ale skuste poradit nejaky dobry lesk...dakujem
Lesky A Balzamy Na Pery
kamoska si vcera kupila to nove labello hroznove - ma fialovy obal a nie je take tuhe ako ostatne labella - na perach sa meni na lesk. ma super ovocnu chut az by som sa do neho zakusla :) no farbi na ruzovo, co mne ABSOLUTNE nevadi, no vam mozno ano. inac z ostatnych mam rada to cervene jahodove labello. mnam :)
pre njurrrr .....ktore labello konkret?
balzamy na pery Clinique Superbalm.. nadhera take krasne jemne pery mi nic ine nevycarilo.. rovanko je aj dobry od Vichy a Lancome Aqua Fusion Levres
Labello....naj
lancome juicy tubes, moj oblubeny odtien je hip hop apricot,,,
A dokedy prosim ta trva ta akcia v DM? Ja s nim sice nemam skusenosti, ale chcela by som ho vyskusat. Povodne tusim stoji vyse 200 Sk. Tiez by som chcela nejaky svetly odtien.
a ktore odtiene mas???ja chcem nejaky svetli taky prirodzeny nejaky
kikusqua- dakujem
inak teraz je akcia v DM na ten Maybelline- Watershine Gloss...je za dobru cenu 120...len baby vyjedrite sa k jeho kvalite prosim
rimmel sweet jelly - je nalepsi na svete, mam 3 odtiene a vsetky su skvele
mam z avonu Plum Pout odtien nude pout. je super :)