Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Robená konizácia......a krvácanie...poraďte kočky

Príspevok v téme: Robená konizácia......a krvácanie...poraďte kočky
janušica

Ahoj dievčatá, viem, že sa tu o tej téme už písalo.., ale ja som taký bojko. Bola mi robená 18.11. konizácia krčka maternice, lekárka spomínala niečo o stehoch, že sa budú postupne uvoľňovať, ja som ale medzitým pravdepodobne v nemocnici dostala menštruáciu, v utorok ma pustili domov, ale krvácala som stále, doma sa snažím ležať.Vraveli mi, že sa mám šetriť, ale nikto mi nevysvetlil ako, dievčatá to ste ako dlho doma po konizácii ležali? Myslíte si, že môžem aj sedieť aj občas chodiť??? Lebo nikto mi nič nevysvetlil, ďalej sa vás chcem popýtať na to krvácanie...koľko dní po konizácii ste krvácali..a špinili???Prosím vás dievčatá-poraďte mi a popíšte,ako bolo po konizácii vám, ako dlho ste len ležali!! -či sa musí len ležať???? a ako to je s tým krvácaním...ďakujem... bolesti v podbrušku ešte mám...vás ako dlho bolelo podbruško po konizácii??

romanna08

Take farbenie som mala asi do prvej menštruácie. Ak ale aj krvácaš, resp. špiníš, že nie je to krvácanie, to je určite normálne. Neboj, však ťa operovali. Ja som mala potom zlé výsledky, tak som musela ísť na amputáciu krčka, aby to neprešlo do rakoviny a neverila by si, ale tá druhá operácia bola lepšia. To som ale užívala asi mesiac pred ňou Wobenzin. Skús to, je to trošku drahé, ale fakt pomáha. Hlavne hojiť rany, atď... zisti si na nete.

janušica

a ako dlho si mala to špinenie?? takže ty si po konizácii...normálka chodila...a neležala..., jak keď viac prejdem krvácam....tak neviem...

romanna08

Ja si po konizácii pamätám slabé špinenie. Ešte v ten deň, čo ma pustili z nemocnice som bola na jarmoku, u nás v meste až do večera. Na druhý deň som šla do roboty. Keďže mám sedavé nenáročné zamestnanie, cítila som sa na to. Neležala som vôbec, len v nemocnici. Nejakú dobu som si ešte dávala pozor a nedvíhala ťažké veci, inak v poho. Hlavne nestresovať, ono to prejde, je to predsa len operačný zákrok a každý to znáša inak

janušica

divčatá...to mi ani jedna neporadíte....aké máte skúsenosti s konizáciou..teda, aké to bolo po konizácii..ako dlho ste krvácali, aké ste mali bolesti...., kedy ste išli prvýkrát von na prechádzku..a tak...., ležali ste dlho??? máme sa šetriť......ale nejaký pohyb...snáď je dovolený, nie????