Ahojte.mala som problem s palenim vo vnutri posvy..sla som ku gynekologovi a dal mi cipky a masticku Clomatrizolum..teraz mam problem ze okolo otvoru ma to dost svrbi aj pali pri potrebe..ako keby to bolo vysusene.neviem..co na to?..mam skusit tu masticku Clomatrizolum?
Svrbenie a palenie
babenky..mna pred casom trapilo to iste!! neustale sa mi to po menstruacii vracalo a zazivala som to hrozne palenie a svrbenie! no konecne som nad tym zvitazila..bude to zniet hlupo..ale prakticky som ani nic take nepouzivala, len som sa prestala tam dole umyvat mydlom a kadejakymi sprchacmi..proste som sa kupala bez peny do kupela..a tam dole len cistou trosku studensou vodou!! a HURAA..sama tomu neverim ale vazne je to prec..uz som to nemala ani nepamätam a som velmi rada, lebo uz ani pri milovani nezazivam tu hroznu bolest a mozem si to naplno vychutnat!! :))ak mate dalsie otazky..staci napisat :)) drzkam palceky :))
noom..ja som skusila tu masticku Clotrimazolum..a je to trochu lepsie..tak snad to zmizne..vies tu masticky prdpisal doktor priatelovi ked som mala nejake kvassinky a mne dal capiky..a povedal ze tu masticku mozem pouzivat aj ja..tak som skusila a uz to asi tri dni necitim..snad to uz prstane:)
daj si este par dni tu masticku slotrimazol...
a potom po liecbe si davaj tyzden floragyn cipky na obnovu flory v posve, mna tiez vnutri po vacsine cipkov stipe..
doktor mi to vysvetli ze jednoducho niektore cipky vyhubia v posve aj to "dobre"..