Ahojte.mala som problem s palenim vo vnutri posvy..sla som ku gynekologovi a dal mi cipky a masticku Clomatrizolum..teraz mam problem ze okolo otvoru ma to dost svrbi aj pali pri potrebe..ako keby to bolo vysusene.neviem..co na to?..mam skusit tu masticku Clomatrizolum?
Svrbenie a palenie
ahoj bohužial ten problem sa vždy opakuje je to nachladnutim musis davat pozor aj teplo obliekat a tak inac hned vytok začne to palit svrbiet ako vravis kup si saforelle alebo feminalaucacyd je to tekute mydlo len s tym sa umyvaj pomaha to zmiernovat a nebude vysusat ak mas stale problemy aj canesten mastička dobre hoji a pi urologicky čaj skus to uvidis
...ahoj damy..som rada,ze ste tuto temu nacali a ze to teda nemusim nejak zvlast rozoberat.aj ja mam taketo problemy,ale troxu dlhsie.nenosim ani tanga,ani obtiahnute nohavice,dodrziavam hygienu,ale zase to neprehanam,nic parfumovane a tak a stale ma nieco svrbi a pali...ja uz fakt nefiem.mam ist teraz ku imunologovi,ale fakt nefiem.priatel bol tiez u urologa,ale nic mu nezistili zatim...tak ja fakt neviem co robit??....uz by som tak rada mala po tom....:(((((
enka/ ja sa tym trapim vyse dvoch rokov pravidelne, ku gynelkologovi idem vzdy, tangace som prestala nosit, tiez sa vyhybam silonovemu spodnemu pradlu atd. antikon. som vysadila, dodrziavam vsetko spominane co si pisala + som absolvovala imunologicke vysetrenie, krcne..vsetko ok, partner bol niekolkokrat na urologii tiez ok, sexujeme len s gumou a aj tak mam problemy, uz fakt neviem co robit.
svrbenie, palenie, bolest, vytoky.. neviete sa zbavit neprijemneho palenia a svrbenia nech robite co chcete... ja tym trpim v pravidelnych intervaloch uz vyse roka mozno aj viac. nic mi nepomahalo.. raz som nemohla mat s mojim partnerom styk aj mesiac ale zas na druhy den to uplne zmyzlo... nestaci len ist ku gynekologovi a dat si predpisat nejake masticky.. treba sa zriect aj tangacov, modnych uskych nohavic, silonovych nohaviciek, sladkosti.. mali by ste si kupit niekolko nohaviciek so 100% bavlnou, jest cerstvu zeleninu, uzivat pravidelne lieky ktore vam predpisal vas lekar, a samozrejme, vynechat na isty cas pohlavny styk!!! ason na tri tyzdne ci mesiac. ale ani to nestaci.. niektorym z nas sa to stane len raz, niektorym sa to opakovane vracia.. ak je to aj vas pripad, poziadajte vasho partnera, aby siel aj on k lekarovi (urologovi), a aby sa dal kompletne otestovat.. mali by ste sa liecit rovnakou liecbou a dodrziavat rovnake pravidla.. a aby som nezabudla, ani pitie alkoholu by ste nemali dodrziavat. rovnako ako vas partner. to samozrejme plati pre tie dievcata, ktore maju jedneho partnera. ak ich striedate, mali by ste sa nad tym zamysliet. ale pozor! cim dalej to budete odkladat a ignorovat to, tym si koledujete o problemy s mocovymi cestami. ak sa dostavia hned prve priznaky mykózy - svrbenie, palenie, nielen pri moceni, zacervenanie, vyrzky, ci bolest pri pohlavnom styku, okamzite zajdite ku gynekologovi!!! nie je dovod cakat, kym to zmizne samo. ono to zmizne, ale zaroven sa aj vrati a uz sa toho zbavite len velmi tazko. nevyrabajte si zbytocne problemy. ja som to ignorovala asi pol roka.. doplatia som na to tym, ze sa teraz toho neviem zbavit. nakoniec som zistila ze to moj partner \"schytal\" na kupalisku!! po vyse roku som to zistila.. necakajte vy a nech necaka ani vas partner.. VYPOMSTI SA VAM TO!!
svrbenie, palenie, bolest, vytoky.. neviete sa zbavit neprijemneho palenia a svrbenia nech robite co chcete... ja tym trpim v pravidelnych intervaloch uz vyse roka mozno aj viac. nic mi nepomahalo.. raz som nemohla mat s mojim partnerom styk aj mesiac ale zas na druhy den to uplne zmyzlo... nestaci len ist ku gynekologovi a dat si predpisat nejake masticky.. treba sa zriect aj tangacov, modnych uskych nohavic, silonovych nohaviciek, sladkosti.. mali by ste si kupit niekolko nohaviciek so 100% bavlnou, jest cerstvu zeleninu, uzivat pravidelne lieky ktore vam predpisal vas lekar, a samozrejme, vynechat na isty cas pohlavny styk!!! ason na tri tyzdne ci mesiac. ale ani to nestaci.. niektorym z nas sa to stane len raz, niektorym sa to opakovane vracia.. ak je to aj vas pripad, poziadajte vasho partnera, aby siel aj on k lekarovi (urologovi), a aby sa dal kompletne otestovat.. mali by ste sa liecit rovnakou liecbou a dodrziavat rovnake pravidla.. a aby som nezabudla, ani pitie alkoholu by ste nemali dodrziavat. rovnako ako vas partner. to samozrejme plati pre tie dievcata, ktore maju jedneho partnera. ak ich striedate, mali by ste sa nad tym zamysliet. ale pozor! cim dalej to budete odkladat a ignorovat to, tym si koledujete o problemy s mocovymi cestami. ak sa dostavia hned prve priznaky mykózy - svrbenie, palenie, nielen pri moceni, zacervenanie, vyrzky, ci bolest pri pohlavnom styku, okamzite zajdite ku gynekologovi!!! nie je dovod cakat, kym to zmizne samo. ono to zmizne, ale zaroven sa aj vrati a uz sa toho zbavite len velmi tazko. nevyrabajte si zbytocne problemy. ja som to ignorovala asi pol roka.. doplatia som na to tym, ze sa teraz toho neviem zbavit. nakoniec som zistila ze to moj partner \"schytal\" na kupalisku!! po vyse roku som to zistila.. necakajte vy a nech necaka ani vas partner.. VYPOMSTI SA VAM TO!!
mam 21 a možem povedat, že to svrbenie a palenie ma trapilo asi rok a pol!! aj mi dal gynekolog masticku a predpisal dake tablety..lenze mne sa to stale vracalo a masticka vobec nezaberala. skor som mala pocit ze mi to este viac podrazdila!! :( staci fakt takato hlupost ako ziadne mydla, sprchove a ani ziadne parfumovane pripravky (nepouzivat tam dolu)!! ja som rada ze to uz je za mnou!! a samozrejme vzdat sa tangacov a moc obtiahnutych nohavic. z toho to tiez mozte mat!!
Svrbenie,palenie, pojde asi o vaginozu,dovod c.1,po uzivani sirokospektral,ATB,premnozi sa flora v posve,dovod 2,prilisne umyvanie mydlami a neviem cim vsetkym sposobi DYSMIKROBIU,tj nepomer mikrobom v posve,ktore su jej prirodzenou florou.po3 sex prenos od partnera,4.casty vyskyt Candida albicans,terapia-zajdi ku gynekologovi co najskor,aj partner to moze dostat napriklad.s pozdravom medicka el..
ja mam dobru skusenost so saforele sprchovym gelom a saforele kremom. moze sa pouzivat i pocas tehotenstva. zalezi asi od povodu svrbenia. na nieco zavaznejsie pomoct nemusi..
žabka a smiem ja ešte otázočku, ako dlho si mávala takéto stavy svrbenie, pálenie a tak, a koľko máš rokov? Aj ta gynekolog nejako liečil